• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftada bir adet :(

brctyfn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
45
2
16
İstanbul
kızlar ben de 5 haftada bir regl oluyorum ve sadece 1,5-2 gün sürüyor.Dr.a gittim ultrasonla muayene,kan tahlili,troid bezi tahlili vs. herşeye bakıldı herşey normal dedi doktor,genetik olabilirmiş,teyzem de 36 yaşlarında menapoza girmiş,sonrasında 10 sene iğne ile adet görmüş,doktor da hatta mümkünse hemen bebek yap dedi,ben sadece 3 aylık evliyim bebiş için biraz erken,var mı bu durumda olan,zaman da ilerliyor,29 yaşındayım bilemiyorum,aklım karışık

Bu durumda değilim canım ama eğer erken menapoz riskin varsa 3 aylık 5 aylık evliyim daha erken deme derim çünkü Allah korusun ilerde bi kaç yıl sonra erken menapoza girip hamile kalma ihtimalin ortadan kalkarsa sonra pişman olursun yani ben bu durumda olsam pişman olurdum tabi karar senin

merhaba arkadasim bende ayni tavsiyede bulunacam hemen biran once git bebek yap yoksa cok pisman olursun.ha birde AMH testi yaptir en acilinden yumurtalik rezerve testi bu en azindan durumun ciddiyetini anlarsin....Rabbin sifa versin

kızlar ben de 5 haftada bir regl oluyorum ve sadece 1,5-2 gün sürüyor.Dr.a gittim ultrasonla muayene,kan tahlili,troid bezi tahlili vs. herşeye bakıldı herşey normal dedi doktor,genetik olabilirmiş,teyzem de 36 yaşlarında menapoza girmiş,sonrasında 10 sene iğne ile adet görmüş,doktor da hatta mümkünse hemen bebek yap dedi,ben sadece 3 aylık evliyim bebiş için biraz erken,var mı bu durumda olan,zaman da ilerliyor,29 yaşındayım bilemiyorum,aklım karışık
ooo bence hemen bebek yapın yasınız var zaten. birde hiç olmazsa çok zor birşey geçmiş olsun

boyle bır rısk varsa bende arkadaslar gıbı beklemeyın derım kı 30-35 yas sonrası hamılelık cok daha rısklı hazır 30 olmamısken yapmak en ıyısı sanırım tabı esınızlede aynı fıkırde olmalısınız sızde haklısınız daha cok yenı evlısınız ben 7 aylık evlı oldugum halde hemen ıstemıyorum yanı hak verıyorum.
benımde bı sorunm var bı turlu nereye yazacagımı bulamadım hatta yazdıgım yerler oldu cvp yok,ben d.k ılacını bıraktım ve bu ayın 9 undan regl oldum 17 sınde bıttı sımdı dün tekrar rgl oldum bılgınız varmı boyle bırseyle ılgılı ılac kullanıp bırakanlar olmaması lazım dıyorlar :S

Bende kullamıp bıraktım hiç böyle bişey olmadı zaten adetin 9'unda başlamış 17'sinde bitmiş uzun sürmüş hep böyle uzun mu sürüyor hiç doktora gittin mi gitmediysen bi git derim düzensizlik bazen olabiliyor

Bende kullamıp bıraktım hiç böyle bişey olmadı zaten adetin 9'unda başlamış 17'sinde bitmiş uzun sürmüş hep böyle uzun mu sürüyor hiç doktora gittin mi gitmediysen bi git derim düzensizlik bazen olabiliyor

bu kadar uzun surmuyordu aslında ılacı bıraktım dıye uzun surdugunu dusundum.Ben dogum kontrol hapı kullanmadan once adetlerım hep duzenlıydı bı sorunum yoktu d.k kullandıgımda zaten duzenlı ılerledı bıraktıgımdan berı durum bu henuz gıtmedım buaralar gıdecektım kı yenıden regl oldum moralım bozuldu,halsızlık flnda yapıor sonucta daraldım bu ayım hep bole gecmıs gıbı

Canım o zaman bence bi kaç gün daha bekle baktın bitmiyor doktora git adetliykende muayene olabilirsin

tesekkurler ılgılendıgın ıcın h.içi diye gıdememıstım doktora,yarın gıdıcem artık veya bıtınce gıderım alttan muayene edıo kımı doktor rgl bıtmesede =(

doktorum evliliğimn 6. ayında bana da anne olacaksın dedi.
değerlerin normal ama artabilir yaşla dedi.

sanki dünyam başıma yıkılmıştı ne varsa.

herkese de diyorum ben aslında 3-4 yıl düşünmüyordum da doktor istedi diye.

meğer Rabbimin istemesi lazımmış

2 yılı devirdik misafirimiz gelmedi.

bi havayla 3 yıl istemiyorum dediğim zamanlara gelse bebeğim, mutlu olacağım.

merak etme zaten karar verip korunmayı bırakınca anında hamile kalmıyorsun zaten canım. kalsan da hooppp diye kucağına vermiyorlar. 9 ay geçiyo.

herkes anne olmaya hazırım dese de bakma annelik zor bi süreç gördüğüm kadarıyla hiç kimse tam olarak hazır olmuyo.

ama unutma doğan büyüyo canım bi şekilde..
Genç yaşta anne olanlara imreniyorum. ne güzel çocuklaryla aralarında yaş farkı az.
ANNE OLMAKTAN KORKMA HELE DE EŞİNLE Bİ PROBLEMİN YOKSA EVLİLİĞİN YOLUNDA GİDİYORSA HİÇ KORKMA!

Canım utanmak sıkılmak yok sağlık bu o da doktor sen git doktoruna burdanda sonucu yaz ben takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :D

nee hayırlı haber mı :D ama ben bebek dusunmuyorum kı :S nasıl bı hayırlı haber anlamadım =))

Bebeği kastetmedim canım :) yani bi sıkıntı yoktur manasında hayırlı haber dedim :D

Hım yanlıs anladım bende :)) doktora degılde eczaneye gıttım bıkac soru sordu , korkulacak bırsey olmadıgını hapı bıraktığım ıcın cekılme kanamasını olduğunu söyledı,bundan sonra düzenle gireceğinı söyledı bende bıtmesını beklemeye karar verdım

Arkadaslar sorunlu öğrendim boyle bırsey yasarsanız sızında bılgınız olsun adet degıl kanamamış yaşadığım durum rahîm ağzında et parçası varmış polıp denılıyor kucuk bı operasyonla alınmalıymıs kanama sorunu bundan mış :( aman ıhmal etmeyın ben bıtıyor dıye gıtmekten vazgecmıstım tekrar çoğalınca gıttım artık ve sonuc buymuş :(

Back