BENİM OLDU FİTİL KULLANDIM GEÇTİ5+1 günlük gebeyim dün kadın doğuma gittim vajinal usgde Herşey yolunda dendi . Rahimde kanama yok dedi doktor . Bu sabah koyu lekelenme tarzı akıntı gördün iç çamaşırmda doktorum hemen düşük önleyici fitil alıp yatmamı söyledi . Bu şekilde gebeliğin erken dönemlerinde lekelenmesi olup normal gebelik geçiren var mı ? Düşükle mi sonuçlanır yoksa
Çok şükür çok sevindim kaç haftada oldu Şuan kaç haftadasınızBENİM OLDU FİTİL KULLANDIM GEÇTİ
11+0 12 hafta içindeyizÇok şükür çok sevindim kaç haftada oldu Şuan kaç haftadasınız
Ben hep vajinal muayene oldum zaten iyi ki de olmuşum çünkü karından ultrason ile kanayan yeri tespit edemediler vajinal tespit edildi tedavi de ona göre oldu bence yanlış bilgiNeden vajinal muane oldun ki ? Gebelikte önerilmiyor, bol bol dinlen
Çok şükür maşallah . Peki fitil harici bir tedavi gördünüz mü ? fitil hemen kesti mi kanamayı ? Bir de yattınız mı sürekli fitil kullanırken. Ben çalışıyorum izin almam da güç11+0 12 hafta içindeyiz
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız çok korkmuştum . Umarım bende de sorun olmaz5. haftadan 8. Haftaya kadar devam eden ara ara lekelenmelerim oldu. 9. Hafta da olabilir tam hatırlamıyorum. Progestan fitil kullandım. 12. Haftada doktor artık bırakabilirsin dedi. Sıkıntı yaşamadım bir daha.
Çok şükür Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin teşekkür ederim yorumunuz içincanım vajinal ultrasondan sonra lekelenme olabilir. eğer kırmızı, pembe renkte değilse korkma. ilacını kullan ve dinlen. ben 6+2de yasadim. dinlenmedim defitili düzenli kullandım ve tekrarlamadı. rahimde kanama yoksa için rahat olsun. bol bol dinlen. ben su an 21+5teyim sükür bir sorunumuz yok
Meraba lekelenmeleriniz koyu kahve gibi miydi5. haftadan 8. Haftaya kadar devam eden ara ara lekelenmelerim oldu. 9. Hafta da olabilir tam hatırlamıyorum. Progestan fitil kullandım. 12. Haftada doktor artık bırakabilirsin dedi. Sıkıntı yaşamadım bir daha.
Kaç gün de geçmişti sizinki acabacanım vajinal ultrasondan sonra lekelenme olabilir. eğer kırmızı, pembe renkte değilse korkma. ilacını kullan ve dinlen. ben 6+2de yasadim. dinlenmedim defitili düzenli kullandım ve tekrarlamadı. rahimde kanama yoksa için rahat olsun. bol bol dinlen. ben su an 21+5teyim sükür bir sorunumuz yok
1-2 saat içerisinde tamamen kesildi. sonrasında progestan kullandım zaten 17.haftaya kadar. tekrarlamadı.Kaç gün de geçmişti sizinki acaba
EvetMeraba lekelenmeleriniz koyu kahve gibi miydi
Benımde var 3-4 gundur progestan kullanıyorm doktor yerleşmedir dedi ama bi an önce geçrr insallah sizin kaç gün sürdü
3 hafta sürmüştü 5. Haftadan 8’e kadar diye hatırlıyorum. Az az oluyordu ama.Benımde var 3-4 gundur progestan kullanıyorm doktor yerleşmedir dedi ama bi an önce geçrr insallah sizin kaç gün sürdü
Benmki de az az oluyor ama geçmeyince dedim acaba herkesinki hemen geçti mi3 hafta sürmüştü 5. Haftadan 8’e kadar diye hatırlıyorum. Az az oluyordu ama.
Benim iki gebeliğimde de oldu böyle. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İlerleyen haftalarda tehlikeli.Benmki de az az oluyor ama geçmeyince dedim acaba herkesinki hemen geçti mi
Cok teşekkür ederim. Doktorda öyle diyor , bende adetime bi kaç gün kala yine lekelenme olmuştuBenim iki gebeliğimde de oldu böyle. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İlerleyen haftalarda tehlikeli.