5. Hafta kanama yaşayan varmı

MyAngel0909

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
155
39
34
Merhaba sat 12 ekim 5-6 haftalık gebeyimsanırım drda bişey demedi beta hcg düşükken öğrendim
Adet fünü 11 kasım 6.9
13 kasım 12.5
17 kasım 63.8
24 kasım 632.3
27 kasım 1794 bugün yani
Sorum şu bugün kanamam geldi resim eklerim kusura bakmayın şimdiden doktor aradm acile git beta baksınlar desi yoldaydık araba bozuldu kurtarıcıyla acile gittik ama sonucu bekleyemedim yarına randevu aldım kan sulandırıcı iğne başladım bugün özeldeki dr progeatani vajinadan al desi nasıl olcak o anlamadım bide kanama normalmi şuandada pembemai kan var hem silince hem pedde bu durumu yaşayan oldumu şimdiki resimdeki kadar değil çok korkuyorum

Teşekkürler Geçtimi sonra p
İnşallah kasıklarımda ve beliöde ağrılar oluyor ara ara sizinde öylemiydi korkmalımıyım keseyi görcektik bu hafta siz keseyi görmüşmüy
İnşallah kasıklarımda ve beliöde ağrılar oluyor ara ara sizinde öylemiydi korkmalımıyım keseyi görcektik bu hafta siz keseyi görmüşmüydnüz
6 haftaya yakın keseyi görüştüm benim düşüklerim var 2 tane o yüzden oğlum her hafta nerdeyse ultrason giderdik mecbur sonra tehlike kalkınca azalttik

İnşallah kasıklarımda ve beliöde ağrılar oluyor ara ara sizinde öylemiydi korkmalımıyım keseyi görcektik bu hafta siz keseyi görmüşmüydnüz

Benimde var kan sulandırıcı iğne başladım progestan içiyorum çok korkuyorum bişey olcak diye yarın gicem cuma değerim 632.30 du bugün 1794 çıkmış sanırım normal dimi yükselme yarın keseyi görürüz inş kanama beni çık korkuttu az az geliyo pembemsi şekilde kasıklarımda ağrıyo

Merhaba sat 12 ekim 5-6 haftalık gebeyimsanırım drda bişey demedi beta hcg düşükken öğrendim
Adet fünü 11 kasım 6.9
13 kasım 12.5
17 kasım 63.8
24 kasım 632.3
27 kasım 1794 bugün yani
Sorum şu bugün kanamam geldi resim eklerim kusura bakmayın şimdiden doktor aradm acile git beta baksınlar desi yoldaydık araba bozuldu kurtarıcıyla acile gittik ama sonucu bekleyemedim yarına randevu aldım kan sulandırıcı iğne başladım bugün özeldeki dr progeatani vajinadan al desi nasıl olcak o anlamadım bide kanama normalmi şuandada pembemai kan var hem silince hem pedde bu durumu yaşayan oldumu şimdiki resimdeki kadar değil çok korkuyorum
Benimde olmuştu 5haftada progesteron ignesi dufaston kullandim durdu

Şuan nasılsınız peki ben progestan içiyorum dr vajinadan al dedi nasıl yapcam hem oral hem vajinadanmı bu ilaçlar
Çok şukur iyiyim 4 5 haftada başladi 8 9 haftada durdu artik
bana yazdigi igneydi 5 kez aldirdim
5tane vardi içinde
Bir tane kutusu 307 tl filandi Fiyati yuksekdi ama etkisi iyiydi
Duphastonuda 16haftaya kadar içdim onuda almakdan yorulmuştum artik neyseki faydasini gordum.
Vajinal dediyse doktor öyle kullanin oral alinca sersemletiyor biraz diyorlar progesteron mutlaka kullanin kanamayi progesteron ilaçlari kesiyor çunki.

5tane vardi içinde
Duphastonuda 16haftaya kadar içdim onuda almakdan yorulmuştum artik neyseki faydasini gordum.
Vajinal dediyse doktor öyle kullanin oral alinca sersemletiyor biraz diyorlar progesteron mutlaka kullanin kanamayi progesteron ilaçlari kesiyor çunki.
Tamam teşekkür ederim

5tane vardi içinde
Kanama başladığında kesenizi görmüşmüydünüz ben daha keseyi bu hafta görcektim

Bende 3 haftalık gebeyim , açık kahve lekelenme vardi dun de açık pembe oldu allahtan dr gitmiştim progestan 200 mg yazdı fitil olarak ,bugün de rutin kan vereceğim inssallah sonucun guzel çıkar (benim progesteron değerim düşmüştü)

Bende 3 haftalık gebeyim , açık kahve lekelenme vardi dun de açık pembe oldu allahtan dr gitmiştim progestan 200 mg yazdı fitil olarak ,bugün de rutin kan vereceğim inssallah sonucun guzel çıkar (benim progesteron değerim düşmüştü)
Çok geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alırız🙏

X