Rabbim sana şifa versin canım. Üzülme stres yapma Allah’ın izniyle bebeklerin sana tutunacakMerhaba , tüp bebek ile ikiz kese gördük. 5. Haftamız bu akşam aniden kanamam oldu. Regl olur gibi. Hafif kasık ağrısı. Acile gittim. Kanama var diye üstten baktı ultrason ile. Bir kese gördü. Sabah kendi doktoruma gidicem. Hala ağrım var çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı?
Merhaba , tüp bebek ile ikiz kese gördük. 5. Haftamız bu akşam aniden kanamam oldu. Regl olur gibi. Hafif kasık ağrısı. Acile gittim. Kanama var diye üstten baktı ultrason ile. Bir kese gördü. Sabah kendi doktoruma gidicem. Hala ağrım var çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederimRabbim sana şifa versin canım. Üzülme stres yapma Allah’ın izniyle bebeklerin sana tutunacak
Benımde böyle olmuştu progeston fitil verdi düzeldi çok şükür şuan 4 aylık olduk annemler erkek bebekte öyle olur derler ebeleri dermişMerhaba , tüp bebek ile ikiz kese gördük. 5. Haftamız bu akşam aniden kanamam oldu. Regl olur gibi. Hafif kasık ağrısı. Acile gittim. Kanama var diye üstten baktı ultrason ile. Bir kese gördü. Sabah kendi doktoruma gidicem. Hala ağrım var çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı?
Merhaba , tüp bebek ile ikiz kese gördük. 5. Haftamız bu akşam aniden kanamam oldu. Regl olur gibi. Hafif kasık ağrısı. Acile gittim. Kanama var diye üstten baktı ultrason ile. Bir kese gördü. Sabah kendi doktoruma gidicem. Hala ağrım var çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı?
Ben de bana yakın özel hastaneye gittim. Acildeki doktor alttan muayene etmedi. Birşey olsa sen yaptın dersiniz dedi. Tek kese gördü. İki vardı dedik bir tane görünüyor dedi. İgnemi verdim yaptılar. Sabah kendi doktoruma gittim. Alttan muayene etti ikisi de duruyor dedi. Bak bebek gorunuyor dedi. Bir tanesi çok ufak gelişimine bakacaz dedi. Korkma ikiz gebelikte oluyor. Rahmin büyümeye başlıyor. Kendilerine yer yapıyorlar. İlaçlarına devam odada dinlen öğleden sonra bir daha bakalım dediler. Her zaman yaptığım progestan iğneyi iki defa vurdular . Akşam tekrar muayene etti bak iki vatandaş pırt pırt kalp atıyor. Salı gel bir daha kontrol edelim. Uygun zamanda kalplerini dinleriz dedi. Şuan çok küçükler ısınıyor iyi değil dedi. Lavaboya giderken koyu renkte lekelenme var.Merhaba, salı günü benim başıma geldi. regl olur gibi kanama ve et parçaları geldi. çok korktum. tüp bebek merkezini aradım. en yakin kadın doğuma git kese var ise ilaclarina devam et dedi. ya yoksa dedim. o zaman başka konuşacağız dedi. eğer alttan muayene etmek isterse o daha iyi alttan baksın dedi tüp bebek merkezindeki hemşire. gittim doktora, galiba doktor da çıkmak üzereymiş. aradılar doktoru kanamalı hasta tüp bebek gönderelim mi dediler. kabul etti beni. ama yalvarıyorum doktora nolur iyi bir şey de diye. bana alttan baktı. kese duruyor ama kanama kesende var. düşük riskin devam ediyor dedi. şimdi serum vuralim hatta bu gece burada gözetimde kal dedi. kalırım iyi olsun bebeğim dedim. acilde 2 serum vurdular. kanama azaldı durma noktasına geldi. tekrar nöbetçi doktor kontrol etti. o dedi 2 kese var ama biri kanama kesesi olabilir net bir şey demek için erken dedi. yatisim yapıldı. sabah 5e kadar 2 tane serum yedim. ama kanama durmuştu. gece bir ara tuvalette kabız gibiydim ıkınma yaşadım yine leke geldi. Sabah oldu doktor odasına götürdüler. doktor 1 serum daha vercem çıkışını yaparsınız, ama düşük riskin devam ediyor çok dikkat et hep yat dedi. kanama tamamen durdu tabi. dün yani persembe ufaktan kahve leke gördüm zaten iğneye hastaneye gidiyordum. gitmisken doktorun odasına çıktım kizlar kontrol kaydı açıyoruz garanti olsun git dedi. ona gore oksapar ignemi olacaktim çünkü. baktı ve burda 2. kese var ikiz bu dedidüşük riskin devam ama çok yüksek değil sen korkma hareket etme hep yat dedi. kanama kesesi var ufaktan dedi. sol kasiklarimdan sırtıma vuran ağrı var dedim. e büyüyor kese yer ediniyor dedi. bebekleri göremedik tahminim 5 haftalik benimde. 30 eylul son regl başlangıcım. 17 ekim transfer günüm.
bir de doktor dedi ki tüp bebeklerde genelde yaşanan durum bu. genel olarak çoğunda kanama oluyor.
yani demem o ki hiç korkma. sadece hep yat. yataktan tuvalete gitmem 5 dk o kadar küçük adımlarla yürüyorum kiailenden biri gelsin yanına, yemegini hazirlasin yardim etsin. ben hazir sofraya oturup kalkıyorum.
Allah'in izniyle bebeklerimize sağlıkla, hayırlısıyla zamanında kavuşmak nasip olsun
Dün tüm gün hastanede yattım. İğnelerim yapıldı. Fitil verildi. Sabah ve akşam muayene oldum. İyiler dedi doktorum. Korkma olabiliyor bu normal. Kendini strese de sokma kanamamı nasıl durdururum da deme birsey yapmana gerek yok. İğnelere devam. Sadece coraspini kestik. Bebişleri gördükÇok iyi yapmışsın doktoruna gitmekle. Şu an hastane de yatıyor musun ? Amin canım bu yolda emek veren tüm kadınlarımızın rabbim yardımcısı olsun ellerini boş çevirmesin inşallah. Allah’ın izniyle senin bebeklerine de bişey olmayacak sağlıklı bi gebelik geçireceksin kendini hiç strese koyma , koyma ki bebeğinde etkilenmesin güzelim
bende şimdi tüp bebek merkezine gittim. kese randevum vardı. canımı sıktılar. kalp atışları duyduk bizdeDün tüm gün hastanede yattım. İğnelerim yapıldı. Fitil verildi. Sabah ve akşam muayene oldum. İyiler dedi doktorum. Korkma olabiliyor bu normal. Kendini strese de sokma kanamamı nasıl durdururum da deme birsey yapmana gerek yok. İğnelere devam. Sadece coraspini kestik. Bebişleri gördük
Mergaba oksaparı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve pıhtılaşmanız mı var. Geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha kolay ilerler gebeliğinizMerhaba, salı günü benim başıma geldi. regl olur gibi kanama ve et parçaları geldi. çok korktum. tüp bebek merkezini aradım. en yakin kadın doğuma git kese var ise ilaclarina devam et dedi. ya yoksa dedim. o zaman başka konuşacağız dedi. eğer alttan muayene etmek isterse o daha iyi alttan baksın dedi tüp bebek merkezindeki hemşire. gittim doktora, galiba doktor da çıkmak üzereymiş. aradılar doktoru kanamalı hasta tüp bebek gönderelim mi dediler. kabul etti beni. ama yalvarıyorum doktora nolur iyi bir şey de diye. bana alttan baktı. kese duruyor ama kanama kesende var. düşük riskin devam ediyor dedi. şimdi serum vuralim hatta bu gece burada gözetimde kal dedi. kalırım iyi olsun bebeğim dedim. acilde 2 serum vurdular. kanama azaldı durma noktasına geldi. tekrar nöbetçi doktor kontrol etti. o dedi 2 kese var ama biri kanama kesesi olabilir net bir şey demek için erken dedi. yatisim yapıldı. sabah 5e kadar 2 tane serum yedim. ama kanama durmuştu. gece bir ara tuvalette kabız gibiydim ıkınma yaşadım yine leke geldi. Sabah oldu doktor odasına götürdüler. doktor 1 serum daha vercem çıkışını yaparsınız, ama düşük riskin devam ediyor çok dikkat et hep yat dedi. kanama tamamen durdu tabi. dün yani persembe ufaktan kahve leke gördüm zaten iğneye hastaneye gidiyordum. gitmisken doktorun odasına çıktım kizlar kontrol kaydı açıyoruz garanti olsun git dedi. ona gore oksapar ignemi olacaktim çünkü. baktı ve burda 2. kese var ikiz bu dedidüşük riskin devam ama çok yüksek değil sen korkma hareket etme hep yat dedi. kanama kesesi var ufaktan dedi. sol kasiklarimdan sırtıma vuran ağrı var dedim. e büyüyor kese yer ediniyor dedi. bebekleri göremedik tahminim 5 haftalik benimde. 30 eylul son regl başlangıcım. 17 ekim transfer günüm.
bir de doktor dedi ki tüp bebeklerde genelde yaşanan durum bu. genel olarak çoğunda kanama oluyor.
yani demem o ki hiç korkma. sadece hep yat. yataktan tuvalete gitmem 5 dk o kadar küçük adımlarla yürüyorum kiailenden biri gelsin yanına, yemegini hazirlasin yardim etsin. ben hazir sofraya oturup kalkıyorum.
Allah'in izniyle bebeklerimize sağlıkla, hayırlısıyla zamanında kavuşmak nasip olsun
günlük bir kez 2 doz progestan iğnesi ve 4000lik oksapar 1 kez vuruluyordum. oksapari kanamadan sonraki 1 gün kullanmadim devam ettim. coraspin hap kullaniyordum. salı günü kanamadan sonra kes dediler. önümüzdeki sali başla dediler şimdi. kafamı karıştırdılar. şu anki kadın dogumcuyu kotulediler bana fitil verdiği icin. kendi hastanesine para kazandirmak için miydi bilmiyorum. bana ilaclar verilirken kan tahlili yapılmadıMergaba oksaparı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve pıhtılaşmanız mı var. Geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha kolay ilerler gebeliğiniz
Benim transfer öncesi sonrası fitil ve iğneye devam. Çoğu doktor gebelikte fitil veriyorbende şimdi tüp bebek merkezine gittim. kese randevum vardı. canımı sıktılar. kalp atışları duyduk bizde5 hafta 1 günlük dediler. muayeneye 2bin tl aldilar bir de ...
kanamam varken progestan fitile başlattı kadın doğum doktorum. bunu söyleyince dövecek gibi baktilar bana. hemen o doktorla ilişkini kes dedi hemşire. doktora söyledi, gereksiz fitil sen yukarıdan kadın dogumcu doktordan randevu al dedi. hemşire de zaten 2 doz Protestan iğnesi alıyorsun gereksiz fitil dedi. bende telefonla doktoruma anlattım. fitile devam edeyim mi dedim. o da o zaman iğne tek doz ol, fitile devam dedinormalde bugün gidecektim kadın doğuma zaten oraya gidecekmissin sen haftaya gel bana ama bilgi ver bana da dedi numarasını verdi. bu kişisel numaram dedi doktor. kaldı mı bu devirde hasta sormadan numarasını veren, ihtiyaç duyunca ulaş bana diyen doktor? ki tüp bebek merkezindeki doktoruma muayenede bile soru soramiyordum hemen kızıyor