5.hafta kahverengi akıntı

ipekayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
41
17
88
Çorlu
Merhaba hanımlar. Tüp bebekle hamile kaldım. Adete göre bugün 5+0. Bugün kahverengi akıntı geldi hemen doktora gittim. Olabilir ayakta kalma dedi. Şuan hala az az geliyor. Çok korkuyorum. Yeterli bir cevapta alamadım doktordan. Sizce tehlikeli bir durum mu? Aranızda yaşayan varmı?

Prolutex iğne kullanıyorum. Sabah 1 akşam 1.
Bence korkmana gerek yok kuzum söylemesi kolay yapması zor biliorum ama panik yapma.Doktorun muayenede kanama alani gördü mü?Prolutex keser lekelenmeni belki yerleşme bile olabilir.

Bence korkmana gerek yok kuzum söylemesi kolay yapması zor biliorum ama panik yapma.Doktorun muayenede kanama alani gördü mü?Prolutex keser lekelenmeni belki yerleşme bile olabilir.
Kanama alanı yok kesenin etrafı temiz dedi. Transfer öncesinden beri prolutex kullanıyorum. Yeni bişey de eklemedi. Ama işte insan ilk defa yaşayınca korkuyor ister istemez. İnşallah Bi sorun oluşturmaz. Teşekkür ederim ilginiz için.

çok hareket etme ağır kaldırma mumkun oldugunca dinlen ,

allahın izniyle birşey olmaz inşallahhh

Aynı durum bende de var tüp Berne’mle hamile kaldım kahverengi akıntım geldi doktora gittim düşük tehlikesi var dedi cuma yine gitçem

Canm geçmiş olsun bol bol dinlen pek ayağa kalkma bence ins yerleşme. Kanaması dır. Bende kahverengi akintim oldu ertesi gün gittiğimde bebek düşmüş içten kanama olmuş dedi doktor suan beta m da hızlı düşmüyor yavaş düşüyor dış gebelikten şüpheleniyor 2 güne bir kan veriyorum ınsalah sende bi sorun olmaz saglikla. Kucağına alırsın ama en ufak bi şiddetli kramp yada kanamadan doktorunla haberles lutfen

Teşekkür ederim. Lekelenmeler bitti ama kese yanında kanama alanı görüldü bu hafta da sürekli yatıyorum. Umarım geçer

Teşekkür ederim. Lekelenmeler bitti ama kese yanında kanama alanı görüldü bu hafta da sürekli yatıyorum. Umarım geçer
ne yaptınız ben de şuan aynı durumdayım. 5. haftadan kanamam başladı ve devam ediyor. arada cok yoğunlaştı korkup acile gittim ama kese yerinde duruyor cok şükür. Kalp atısını duydunuz mu. Duyduysanız kaçıncı haftada duydunuz söyleyebilir misiniz.

Merhabalar kanama alanı tam bir hafta sonra gittiğimde yoktu kaybolmuştu. 6+1 de karından kalp atışını duyduk şükür. Ondan sonra lekelenmelerim geçti. Fakat bu pazartesi günü 7+5 de tekrardan geldiler. Hemen doktoruma gittim. Kanama alanı yok muhtemelen rahim büyüyo ve damarlar çatlıyodur yada eski kalanlar geliyordur dedi. Sabah akşam prolutex iğne kullandığım için başka birşey eklemedi. Yatmamı söyledi.telaş yapmamamı söyledi. Umarım sizinkide hemen geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…