- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 22
-
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
Nasıl bir kanamanız oldu acaba benim kahverengi leke şeklinde geliyor , hemşirem corasprinden şüphelendi onu kesti içmedim biraz kesildiMerhabalar. Evet benimde kanamam vardı kan uyusmazligi iğnesini yaptılar önlem amacli
Benim iki embriyo trasfer edildi ikiside tutmuş ama birinde bebek oluşmadı bos kese kanama sebebiymis vücut yavaş yavaş onu atar korkma dedi doktorum. Yoğun miktarda kanaman olursa gel dedi ama ben her ihtimale karşı acile gittim. Kadın Doğum servisinde bir sorun olmadığını önlem amaçlı iğneyi vuralım dediler. Tam hatırlamıyorum ama 10 haftalik hamileydim sanırım vurduklarında. Sizin lekelenmeleriniz hakkında bisey söyledi mi doktorunuzMerhaba arkadaşlar
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var az lekelenmelerim geliyor,kahverengi şekilde yaşayan var mı kaçıncı hafta da yaptırdınız iğneleri. Kanama olunca hemen yapıyolarmış galiba
Kirmizi geldiğide oldu kahverengi geldiğide şu an hala kahverengi olarak devam ediyor. 11+4 oldum. Benimde kanama olduğunda kes dedi doktorum.Nasıl bir kanamanız oldu acaba benim kahverengi leke şeklinde geliyor , hemşirem corasprinden şüphelendi onu kesti içmedim biraz kesildi
Benim lekelenmelerim için ilk 12 hafta lekeler gelebilir dedi hemşirem. Sonra benim aklıma geldi kan uyuşmazlığından olabileceği. Corasprin içiyordum corasprini keselim 2 gün bakalım kesilecek mi leke dedi dün içmedim sabah kesilmişti lekelenmelerim. Yarın kadın doğuma gideceğim önlem amaçlı vurulsun nolacak kiBenim iki embriyo trasfer edildi ikiside tutmuş ama birinde bebek oluşmadı bos kese kanama sebebiymis vücut yavaş yavaş onu atar korkma dedi doktorum. Yoğun miktarda kanaman olursa gel dedi ama ben her ihtimale karşı acile gittim. Kadın Doğum servisinde bir sorun olmadığını önlem amaçlı iğneyi vuralım dediler. Tam hatırlamıyorum ama 10 haftalik hamileydim sanırım vurduklarında. Sizin lekelenmeleriniz hakkında bisey söyledi mi doktorunuz
Yani corasprinden de olabilir kan uyuşmazlığından da o yüzden biraz şüpheliyim bakalım doktorum ne diyecek. Her ihtimale karşı vursunlar birşey olur mu kiKirmizi geldiğide oldu kahverengi geldiğide şu an hala kahverengi olarak devam ediyor. 11+4 oldum. Benimde kanama olduğunda kes dedi doktorum.
Bol bol dinlenin yatın kendinizi yormayın. Kanama alanı var mi zaten ultrasonda görür doktorunuz inşallah bir sorun olmadan anlatırsınız bu süreci.Benim lekelenmelerim için ilk 12 hafta lekeler gelebilir dedi hemşirem. Sonra benim aklıma geldi kan uyuşmazlığından olabileceği. Corasprin içiyordum corasprini keselim 2 gün bakalım kesilecek mi leke dedi dün içmedim sabah kesilmişti lekelenmelerim. Yarın kadın doğuma gideceğim önlem amaçlı vurulsun nolacak ki
Yani bir sorun olmaz herhalde ama önce bir test yapıp ona göre yapıyorlar igneyiYani corasprinden de olabilir kan uyuşmazlığından da o yüzden biraz şüpheliyim bakalım doktorum ne diyecek. Her ihtimale karşı vursunlar birşey olur mu ki
Yarın gideceğim doktora mutlaka söyleyeceğimbenim beneğim tüp bebek değil ama 6.ve 10.haftada kahverengi lekelenmem olduğunda soktor direkt kan gruplarımızı sordu. kan uyusmazlığı olsa iğne yapılacaktı. bence siz de doktorunuza söyleyin. bana ilk sordukları soru kan grubuydu valla