5. Hafta belirtileri durup gebeliği devam eden var mı

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Selamlar.. 5+4 te bütün belirtilerim aniden durdu.. bu olayı daha önce de yaşadım ikizlerimin kalbi bu şekilde durmuştu. Biraz bekleyip 6+2 de kontrole gittim dün. Şok oldum çünkü kesin durdu derken, kese 7 mm büyümüş ve yolk sac gördük. Kalp atışı için hala küçüktü haftaya çağırdı. Benim hala belirtim yok görmeme rağmen hala korkuyorum 😅 belirtiler birden kesilebilir bunu biliyorum ama bu kadar erken kesilir mi?

Benim tam tersi 5.hafta da bulantılarım başladı sanırım 11 falandı bi anda tak gitti. Bende korkup gittim bi sorun yoktu. Normalmiş çoğu kişide bi anda gidebiliyormuş belirtiler

Merhaba ben de 5+2 yim ve hiçbir belirtim yok 🤷🏻‍♀️ Ama bugün keseyi gördük kalp atışı için de haftaya cumaya randevu verdi doktor

Benim tam tersi 5.hafta da bulantılarım başladı sanırım 11 falandı bi anda tak gitti. Bende korkup gittim bi sorun yoktu. Normalmiş çoğu kişide bi anda gidebiliyormuş belirtiler
Daha ileri haftalar için normal diye biliyorum ben de ama 5 hafta çok erken sanırım 🥲 umarım sağlıkla devam eder

Daha ileri haftalar için normal diye biliyorum ben de ama 5 hafta çok erken sanırım 🥲 umarım sağlıkla devam eder
Ama belirtiler içinde erken mesela benimde sizin gibi erken başlamıştı çoğunun daha geç belirtileri ortaya çıkmıştı bizim haziran annelerinde

Back
X