Hehe haklısın nick ararken önümde duruyordu ben de onu seçmiştim:) Off cildim yıpranıyor, dişlerim sararıyor, ellerim kokuyor, nefesim sigara kokuyor, yediklerimin tadını tam alamıyorum, güne yorgun başlıyorum, dışarda sigara içerek kendimi üşütüyorum, hastalıklara davetiye çıkarıyorum, evde duran kedimin minik ciğerlerini zehirliyorum, içmeyen insanları pasif içicilikle zehirliyorum off neler yapıyormuşum ben sırayla yazınca.Cani gibi hissettim bir anda :S Eşim de içiyor, o da söyleniyor.Aslında birlikte bıraksak motivasyon da olur ama mazeretlerimiz var, kiloluların "biz kilolarımızla barışığız, şişmanız ama yüzümüz bir harika, bizi seven böyle sevsin" aldatmacası gibi bende de 1-Şu an okul-iş-yeni evlilik düzeni-kpss sınav stresi gibi bir dönemdeyim, stresliyim, sigarayı bırakırsam gergin olurum. 2-Zaten balıketliyim, bir de bırakırsam iyice kilo alırım. 3-Zaten gencim, 5 yıldır içiyorum, ciğerlerim için de ara ara filmler çektiriyorum , durumları iyi. 4-Hamile kalınca bırakırım, boşver.gibi uzatarak gidecek bahanelerim var.Ne izlediğim filmler, ne fotoğraflar ne de sigara paketlerinin üstündeki yazılar banamısın demiyor.İstemek ve bir anda bırakmak lazım ama ya-pa-mı-yo-rum