5.günüm sigara mı? Asla

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar slm yaklaşık3 yıldır sigara kullanıyordum çok fazla değildi günde1-2 adet içerdim bazen çok nadir günde yarım paket içtiğim olurdu ama birkaç ay öncesinde rahatsızlandığımı hissettim.. Rahat nefes alamıyordum ciğerlerimde bişey vardı sanki, sabah uyandığımda boğazımda ve burnumda birikinti oluyordu zehir gibi :sinifsinif: dişlerimi fırçalasamda geçmiyordu boğazımdaki şey gitmiyordu.. yolda yürürken tıkanmaya başladım ve geçen cuma günü karar verdim birdaha içmicem diye aslında bundaki en önemli faktör 5-6 ay sonra evlenecektim ve eşimin yanında sürekli bu sıkıntıları çekmek istemiyordum düşünsenize ağızı zehir gibi kokan bir kadınla uyuduğunuzu :bbo: ve bıraktım.. sadece istedim ve bıraktım.. ne ilaç nede başka birşey hatta şu an paket masamın üzerinde duruyor göz göre göre bırakıyorum elimin altında ama istemiyorum.. :lepi: Kızlar sizde bırakın son iki gündür vücudum resmen zehrini dışarı atıyor o boğazım felan rahatladı daha rahat nefes alıyorum zorluyor beni evet vücut alışmış nikotine sanırım ama pes etmek yok guclubacismile :hooray:

HAdi bakalım böyle devam etmeni umut ediyorum.
Eşimde haziranda bırakalı 1.senesi.O da gayet mutlu..

HAdi bakalım böyle devam etmeni umut ediyorum.
Eşimde haziranda bırakalı 1.senesi.O da gayet mutlu..

Sende gayet mutlusundur canım ya ben şurda birkaç gündür farkediyorum insanın üzerine siniyor kokusu çok fena kokuyormuş :umursamaz:

Bugün 3. haftaya başlamış oldum sigarasız... Sadece geçen cuma arkadaşlarla bir cafeye gittik ve deneme amaçlı sigara yaktım kızlar.. inanırmısınız oturuştu yarım paket sigarayı bitiren ben bir tane yaktım 1 nefes aldım ve söndürdüm sigarayı wooowwww çok şaşırdım kendime içmedim guclubacismile

Süper keşke ben de bırakabilsem :KK43: 15 gün bırakmışığım var ve değişim inanılmazdı ama rüyalarımda bile sigara görüyordum. Ce sonra sudan bir sebeple tekrar başladım,Aslında ilk 3 günden sonrası kolay geliyor ama uff ne bileyim kafadan atmak, hayattan çıkarmak zor geliyor bana. Umarım en azından siz tekrar başlamazsınız :)

Süper keşke ben de bırakabilsem :KK43: 15 gün bırakmışığım var ve değişim inanılmazdı ama rüyalarımda bile sigara görüyordum. Ce sonra sudan bir sebeple tekrar başladım,Aslında ilk 3 günden sonrası kolay geliyor ama uff ne bileyim kafadan atmak, hayattan çıkarmak zor geliyor bana. Umarım en azından siz tekrar başlamazsınız :)

Canım senin önce nick ini değiştirmen lazım :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 ya sağlıktan önemlimi güzelim kanser riski var düşünsene eyvahedigeldismile ben en çok sevgilim için bıraktım aslında o hiç içmemiş hayatında o yüzden çok rahatsız oluyor sigaradan :nazar:

heheeeeyyy benimde 10,günümmm bıraktım artık sigarayı.ve bende artık iğreniyorum.inşalllah hep böyle iğrenirimde özenmeeemmm.

heheeeeyyy benimde 10,günümmm bıraktım artık sigarayı.ve bende artık iğreniyorum.inşalllah hep böyle iğrenirimde özenmeeemmm.

tey tey tey :teytey: en güzeli bacım ya cildimiz yaşlanıyordu nefesimiz vücudumuz zehirleniyordu bıraktık bu ileeti kafamızda bitirdikkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile5

Canım senin önce nick ini değiştirmen lazım :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 ya sağlıktan önemlimi güzelim kanser riski var düşünsene eyvahedigeldismile ben en çok sevgilim için bıraktım aslında o hiç içmemiş hayatında o yüzden çok rahatsız oluyor sigaradan :nazar:

Hehe haklısın nick ararken önümde duruyordu ben de onu seçmiştim:) Off cildim yıpranıyor, dişlerim sararıyor, ellerim kokuyor, nefesim sigara kokuyor, yediklerimin tadını tam alamıyorum, güne yorgun başlıyorum, dışarda sigara içerek kendimi üşütüyorum, hastalıklara davetiye çıkarıyorum, evde duran kedimin minik ciğerlerini zehirliyorum, içmeyen insanları pasif içicilikle zehirliyorum off neler yapıyormuşum ben sırayla yazınca.Cani gibi hissettim bir anda :S Eşim de içiyor, o da söyleniyor.Aslında birlikte bıraksak motivasyon da olur ama mazeretlerimiz var, kiloluların "biz kilolarımızla barışığız, şişmanız ama yüzümüz bir harika, bizi seven böyle sevsin" aldatmacası gibi bende de 1-Şu an okul-iş-yeni evlilik düzeni-kpss sınav stresi gibi bir dönemdeyim, stresliyim, sigarayı bırakırsam gergin olurum. 2-Zaten balıketliyim, bir de bırakırsam iyice kilo alırım. 3-Zaten gencim, 5 yıldır içiyorum, ciğerlerim için de ara ara filmler çektiriyorum , durumları iyi. 4-Hamile kalınca bırakırım, boşver.gibi uzatarak gidecek bahanelerim var.Ne izlediğim filmler, ne fotoğraflar ne de sigara paketlerinin üstündeki yazılar banamısın demiyor.İstemek ve bir anda bırakmak lazım ama ya-pa-mı-yo-rum :KK43:

Hehe haklısın nick ararken önümde duruyordu ben de onu seçmiştim:) Off cildim yıpranıyor, dişlerim sararıyor, ellerim kokuyor, nefesim sigara kokuyor, yediklerimin tadını tam alamıyorum, güne yorgun başlıyorum, dışarda sigara içerek kendimi üşütüyorum, hastalıklara davetiye çıkarıyorum, evde duran kedimin minik ciğerlerini zehirliyorum, içmeyen insanları pasif içicilikle zehirliyorum off neler yapıyormuşum ben sırayla yazınca.Cani gibi hissettim bir anda :S Eşim de içiyor, o da söyleniyor.Aslında birlikte bıraksak motivasyon da olur ama mazeretlerimiz var, kiloluların "biz kilolarımızla barışığız, şişmanız ama yüzümüz bir harika, bizi seven böyle sevsin" aldatmacası gibi bende de 1-Şu an okul-iş-yeni evlilik düzeni-kpss sınav stresi gibi bir dönemdeyim, stresliyim, sigarayı bırakırsam gergin olurum. 2-Zaten balıketliyim, bir de bırakırsam iyice kilo alırım. 3-Zaten gencim, 5 yıldır içiyorum, ciğerlerim için de ara ara filmler çektiriyorum , durumları iyi. 4-Hamile kalınca bırakırım, boşver.gibi uzatarak gidecek bahanelerim var.Ne izlediğim filmler, ne fotoğraflar ne de sigara paketlerinin üstündeki yazılar banamısın demiyor.İstemek ve bir anda bırakmak lazım ama ya-pa-mı-yo-rum :KK43:

canımmmm hepimizin bahaneleri aynen böyle hemen hemen.düşün ki ben tüp bebek tedavisi göreceğim zamanda dahi bırakmadım.ve olmadı zaten bebek falan.önemsemedim sigaraya devam.anam cildim bir bozuldu bir bozuldu anlatamam.yaşlı gösteriyodum resmen.kendimden iğrendim ve bıraktım birden kestim.inan bana zorlanmadım bile.çok şükür.bıraktığımın ikinci günü daha cildim canlandı.şimdi ikinci tüp bebek denemsi için vücudumu hazırlıyorum.sağlıklı güzeller güzeli bir anne olmalıyım.hadi sende bırak :Saruboceq:

X