- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
Kızlar slm yaklaşık3 yıldır sigara kullanıyordum çok fazla değildi günde1-2 adet içerdim bazen çok nadir günde yarım paket içtiğim olurdu ama birkaç ay öncesinde rahatsızlandığımı hissettim.. Rahat nefes alamıyordum ciğerlerimde bişey vardı sanki, sabah uyandığımda boğazımda ve burnumda birikinti oluyordu zehir gibi :sinifsinif: dişlerimi fırçalasamda geçmiyordu boğazımdaki şey gitmiyordu.. yolda yürürken tıkanmaya başladım ve geçen cuma günü karar verdim birdaha içmicem diye aslında bundaki en önemli faktör 5-6 ay sonra evlenecektim ve eşimin yanında sürekli bu sıkıntıları çekmek istemiyordum düşünsenize ağızı zehir gibi kokan bir kadınla uyuduğunuzu :bbo: ve bıraktım.. sadece istedim ve bıraktım.. ne ilaç nede başka birşey hatta şu an paket masamın üzerinde duruyor göz göre göre bırakıyorum elimin altında ama istemiyorum.. :lepi: Kızlar sizde bırakın son iki gündür vücudum resmen zehrini dışarı atıyor o boğazım felan rahatladı daha rahat nefes alıyorum zorluyor beni evet vücut alışmış nikotine sanırım ama pes etmek yok guclubacismile :hooray: