• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 gunluk bebeğe rezene çayı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

menekse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
67
0
86
44
Konya
ıyı gunler 5 gunluk bir bebeğim var ve gazını çıkarmakta zorlanıyorum acaba rezene çayı içsem veya 1 kaşık bebeğe versem bir zararı olurmu yardım ederseniz sevınırım.

ıyı gunler 5 gunluk bir bebeğim var ve gazını çıkarmakta zorlanıyorum acaba rezene çayı içsem veya 1 kaşık bebeğe versem bir zararı olurmu yardım ederseniz sevınırım.

öncelikle güle güle büyüt bebeğini
çayı kendin iç canım faydası oluyor
hata still tea var onlardan içersen daha rahat çıkarır gazını
bebeğe verme derim ama sen bilirsin

güzelim hayırlı olsun yavrun. 5 günlük bebeğin gazı olmaz daha. 2 haftadan sonra olur. belki de olmaz bile. zorlama bence. bişey de verme emzir sadece. o zaten sürekli
uyuyordur.

hayirli olsun bebeginiz
gule gule buyutun
siz de icin sutunuzden gecsin
azicik verin tabii
10 aylik oglum var bende verdim faydasini gordum rahatlatir bebegi

ama 5 gunluk bebegin gaz sancisi olur mu bilemiyorum baska bir sebepten agliyor olmasin
karni doymuyor olabilir
doktorunuza danisin derim

Benim bebeğim suan 3 ayllık.Dogumundan 3 hafta sonra rezene cayı papatya cayı verdım ve çok rahat ettım.Rezene bebeği sakinleştiriyor papatya cayıda gazı için yardımcı oluyor.aynı zamanda kendımde içtim bu cayları.Rezene cayı benım sütümü çok arttırdı.ıçmeye devam ediyorum.

günde 1 fincan rezene çayı sütü arttırıyor.benım bebegım 4 aylık s an gazı falan kalmadı.ilk haftalar cok cektım ama ben papatya ya da baska bır ot vermedım,hep kendim içtim yardımcı oluyor.ilk haftalar yediklerimize dıkkat edelim gaz sıkayetı azalır.

bencede aç kaldığı için ağlıyordur.yeni doğan bebekte gaz olmza 1.ayın sonuna doğru başlar gaz.emzirince gazını çıkar fazla uğraşmana gerek yok baktın olmuyor 10 -15 dakika sonra bir daha dene. zaten gazsıkıştırınca hemen ağlamaya başlayacak o zman dene.baktın hiç olmuyor yüz üstü yatırmaya çalış yüz üstü yatırıp sırtını sıvazla öyle çok kolay gaz çıkarıyo bebekler.

Back