• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 GÜNDÜR SADECE SU İÇİYOR LÜTFEN YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hatice2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
31
9
86
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin
kızım 22 aylık geçen hafta pazar günü hastalandı p.tesi doktora götürdük.bronşit oldugunu söyledi antibiyotik şurup verdi.ama kesinlikle bunu içiremedim bikere içirdim kustu.sonra doktor igne verdi 3 gündür igne yaptırıyoruz.kızım p.tesi gününden beri hiçbirşey yemiyor sadece su içiyor.ne yaparsam yapayım yediremedim.herşeyi denedim yemiyor agzını kapatıp aglıyor kaşıgı görünce.hareketleri iyi neşeli oynuyor zıplıyor ama bugun 5.gün miğdesinde sadece su var.başka doktora gittik bugun.cocugun enerjisi iyi 2-3 gün daha bekleyin yer diyo.ya 1 hafta olucak cocuga birşey olcak diye korkuyorum.sizin başınıza geldimi hiç böyle durum ? bir cocuk kaç gün aç kalabilir deliricem lütfen yardım edin

Bizde su bile içmediği ,ağzına birşey verildiği an ağladığı bir dönem oldu yıllar önce...ağzında aft cikmis bu yüzden beslenmemis günlerce.. Oyun parkında oyun sırasında çocuğa meyve ,kuru üzüm teklif etseniz .Belki kaşık değil de elle küçük küçük lokmalar halinde bölünmüş şeyleri yer

Önüne köyün oynaya oynaya yediği kadar yesin. Hasta iken öyle yapıyoruz. Boğazları kizarmis hasta. Ben verince yemek istemiyor, önüne sevdigi şeylerden yapıp koyuyorum, bir kaşık ağzına girerse bir kaşık saçında bir kaşık yere dökülüyor. Yediği kadarı yeter diyorum .sütununu içecek kadar yesin yeter diyorum hasta iken. Ya da yemek sonunda sevdiğin çizgi filmi açacağım diyorum. Hasta iken nazlı oluyorlar, sağlıklı okumasından ziyade midesine yemek gitsin derdinde oluyorum ve ne yemek istediğini soruyorum ve ne isterse onu yapıyorum. Böl bol ılık su içirmeye çalışın.

Back