5 günde 40.5'tan 42'ye.. Makarna diyeti.

sevgili segah bende seninle ayn ı ölçülere sahibim 1.60 bboyum kilom ise 49 ile 52 arasında gidip geliyor bende 53 54 olmak istiyorum aslında düzenli beslensem alıcam ama beslenmiyorumda açıkçası çabuk sıkılıyorum bişeyleri düzenli yapmaktan o yüzden neyapıcam bende bilmiyorum

Çok güzel bir konu olmuş tebessümle okudum gerçekten, bende bir zamanlar kilo almak için uğraşır dururdum 1.70 boyunda 44 kilo falandım makarna bende de çok işe yaramıştı hergün gece yatmadan önce makarna yeyip yatardım şimdi 53 kilo falanım normal bir şekilde besleniyorum yani hergün makarna olayı bitti, bazen kilom yine düşüyor ama toparlanıyorum geçen yıl 46 oldum yine kabus gibiydi, hepiniz umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız

bebe bisküvisisn işe yaradığı söylüyolar gerçekten bende şu ramazan bitsin başlayacağım bakalım yazın 2-3 kilo veriyorum zaten pantolonlar düşmeye başladı.artık kilo almak istiyorm valla bıktım

arkadaşlar her gün çikolata,cips gibi şeyler yeseniz klio almaz mısınız acaba? hem lezzetli hem kilo aldırıcı şeyler

Bu konuya dun gece baktım ve hepsini not aldım yarın kesin olarak başlıyorum ve haftaya cuma kilo alıp almadığımı sizinle paylaşıcam konu için çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
okadar kiloyu 1 günde de almak mümkün kalori hesabı ile ama kalıcı olmuyor genelde kilo almada zorlanan biriyseniz kısa sürede kilo almak iyi değil kısa sürede kilo vermek gibi birde bu tür şeyler belli bir yere kadar kilo aldırıyor mesela 2 kilo almışsınız bunun üstüne bidaha alamayabilirsiniz ama alabiliyorsanız plandağınızdan daha fazla kilo alın çünkü mesela bir gün iştahınız olmuyor yemek yiyemiyorsunuz hepsi uçup gidiyor hem kilo almak adına sürekli hamur işi yemek bölgesel kiloluğa ve selülite sebep oluyor benim önerim çok çok meyve yerin bir oturuçta bir kilo mesela elma muz bitirin meyvada çok kilo aldırıyor hemde sağlıklı şekilde tabi arada sırada hamur işi de yiyin ama kilosunu korumak isteyenler içinde çok iyi çünkü doyurucu ve enerji özelliği var bide kilo almak istiyorsanız çok geç satte yemek yiyin vücut onu eritemiyor sonrada sabah çok erken yiyin

zayıf insanların midesi küçük öluyor buyüzdenmideyi büyütmek için herdefasında daha fazla yemek lazım böylece kilo alınabilir diye düşünüyorum diyet miyet hikaye tabi bazı yiyeceklerin kilo aldırdığıda doğru

16 gun içinde 4 kilo aldım ve anladıgım kadarıyla bu işin 2 yolu var, ilki sık yemek yiyip mideyi faaliyette tutmamak. az az - sık sık yeme durumunun tersi yani. bi de yemek saatlerini rutine baglamak. hergun dakika bile saptırmadan aynı saatte yemek yemek cok işe yarıyor, rutine alısan mide sureli depolama durumuna geçiyormus zaten

16 yaşındayım 44 kiloyum 156 boyum var suan halimden memnunum. 5 ay önce 39kiloydum arkadaşlarım arasında en ufak çocuk qibi qörünen bendim yediklerimin nereye qittiğini bilmiyorduk qayret ettim 5 kilo aldım canım ne isterse yedim özellikle birşey uyqulamadım artık kendime qöre pantolon buluyorum bikinim bile yakışıyor. herşeyin başı biraz qayret ve sabır sonrası kendiliğinden qeliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…