evet doğru okuyosunuz =))
tam 5 günde, yani 27 temmuz gününden 1 ağustos gününe kadar yaptıklarım bana kilocuklar olarak geri döndü.
şimdi ne yaptığımı anlatayım.
sabah 9-10 arası kalkıyorum, kalkar kalkmaz 5-6 tane bebek bisküvisi yiyorum, akşamdan tabağa koyup bırakıyorum ki sabaha kadar çok az kendiliğinden yumuşayıp daha rahat yeniyor.
sonra 11 gibi kahvaltıya geçiyorum. bu öğünde yarım ekmek arası bir şeyler yiyorum. aslında bazen tam yarım da olmayabiliyo. yarıma yakın yani. arasına bazen sucuk, bazen sosis, bazen de fındık ezmesi koyup yiyorum.
saat 13-14 arası öğle yemeği yiyorum. beş gündür aynı şeyi yiyorum bu öğünde;
salçalı makarna, bir kase yoğurt ve karışık meyve suyu, yemeğin hemen ardından bir tane muz.
16-17 saatleri arasında yaklaşık bir avuç fındık ve yine o bisküvilerden yiyorum.
akşam yemeğinde, yani saat 19-20 gibi oluyor bizimki, bir tabak taze fasulye, yine 3 dilim ekmek (biraz kalın dilim), yine makarna, yoğurt, meyve suyu.. (ben makarnayı hiç bırakmıyorum, bu da makarna diyeti gibi bir şey zaten.) (fasulyeye gelince, hep o olması şart değil, ekmekle yiyebileceğiniz sulu bir yemek olsun yeter.)
yemekten bi 15 dakika sonra, biraz midenin dinlenmesine izin veriyoruz çünkü, yine 1 adet muz yiyin. şimdi karnınız çok şişmiş oluyor. daha bir şey yiyecek durumda olmazsınız.
son öğün olarak gece 12-01 gibi yine bir tabak makarna, bir kase yoğurt, meyve suyu.. eh mümkünse de yine muz. ama şart değil.
yiyemiyorum, iştahım yok vesaire demeyin. mucize beklemeyin, bir ilaç alacağım ya da bir kilo aldırıcı birden 5-10 kilo alacağım demek yalnızca boş hayal. ancak yiyerek kilo alabilirsiniz. =)
buna başlarken ben de çok iştahlı değildim. ama üç gün içinde artık kendim acıkmaya başladım her öğünde. ve bunları yemek de zor gelmiyor.
Makarna her zaman kilo aldırır özellikle gece yenilince ama malum ramazan herkes ramazanda kilo alır ben veriyorum :) ramazandan sonra başlıcam bende makarnayı değişik sekillerdede yesek olur hergün aynı sekilde yemek sıkar beni bir gün yoğurtla bazen salçalı bazen salatası ki salataya mayonez yoğurt konulunca baya kilo aldırır :)
O sorun bende de war herkes ramazanda kilo almısım der bende weririm.)
Alırken cok zor kilo alıyorum ama aldıqım kilolarıda cok cabuk weriyorum.)
44kqdum istah acıcı bir ilac kullandım 49 olduydum yine zayıfladm 44lerde qeziniyorum.))))
Ayyy 49 olmayı ne çok isterdim ben yaa :)) iştah açıcı derken şu malum şurupmu P ile başlayan :) o bende çok uyku yapıyor tatlım ya ömrümde 49 u görsem varyaa me isterim ki :) ben 42 olmuşum bugün tartıldım 42 ya düşünsene :)[/QUOT
Ewet o malum surup.)
Baslarda baya uyku yapıyor ama sonra alısıyorsun.
Bende su ramazan bir qecsin tekrar baslıcam suruba bi de bebek bisküwisine.)
Bu Bebek bisküvisi mucize mi acaba :)
qercekten faydasını qördünmü?
Ramazan beni de eritti.Millet kilo alıyorum diye dert yanıyor bende kilo veriyorum diye üzülüyorum.50-51 arasında gidip geliyordum hiç yoktan iyiydi.Boyum 1.60 bu arada.Şimdi diyeceksiniz senin kilon çok iyi ne ağlıyorsun diye ama öyle değil işte.Benim kemikli bir yapım var.doğru dürüst belli olmuyor kilo aldığım.Benle aynı kiloda bir arkadaşım var ne güzel bıngıl bıngıl ama ben çiroz gibiyim.Pantolonlarım olmuyor şu aralar...Çeke çeke yürüyorum ve en nefret ettiğim şeydir.Dün akşam tartıldım 48.6 kiloydum.Dünyam karardı.Zaten azcık kilo vereyim hemen baş dönmeleri halsizlik başlıyor.
Yok tatlım ben kullanmıyorum :) ama heryerde kilo almak için bebek bisküvisini öneriyorlar oyüzden dedim :)
bende denedin sandım.) ewet bnde her yerde rastlıyorum o yüsden denemeyi düsünüyorum.)
Ramazan beni de eritti.Millet kilo alıyorum diye dert yanıyor bende kilo veriyorum diye üzülüyorum.50-51 arasında gidip geliyordum hiç yoktan iyiydi.Boyum 1.60 bu arada.Şimdi diyeceksiniz senin kilon çok iyi ne ağlıyorsun diye ama öyle değil işte.Benim kemikli bir yapım var.doğru dürüst belli olmuyor kilo aldığım.Benle aynı kiloda bir arkadaşım var ne güzel bıngıl bıngıl ama ben çiroz gibiyim.Pantolonlarım olmuyor şu aralar...Çeke çeke yürüyorum ve en nefret ettiğim şeydir.Dün akşam tartıldım 48.6 kiloydum.Dünyam karardı.Zaten azcık kilo vereyim hemen baş dönmeleri halsizlik başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?