Gebeliğe Hazırlık 5 gün yumurtlama olurmu 😵 kızlar yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar 5 gündür yumurtlamam koyu cıkıyor anlam veremedim ilk defa basıma geldi basına gelen varmı? Bu kötü bişey mi

Eklentiler

• 5FEC014B-8048-48E1-8EB0-19454BE93FFA.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 69
Canım sende böyle 5 gün gördün mü yaniii

Yok ama silinmesi uzun sürdü normale iki gün pik sonra hemen silinir di bu sefer uzun sürdü ama korkma seninkide çatlamış bence

Eklentiler

• Screenshot_20191026-123658.png
    348,9 KB · Görüntüleme: 58
Acaba dıyorum çatlama sorunu mu var bende bu ay klomen kullanmıştım. Oda olabilir mi sence ?

Klomen hiç kullanmadım Bende bu ay ilk defa bal trcin corek otu kürü yaptim bi kaç fun daha yap bakalım testi nasıl devam edecek ben hepsinde ilşki yaşadım valla tutarsa tutar tutmazsa da yapacak bişeyim yok her ay hayal kırıklığı bezdum valla

Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimize bende bezdum valla ama yakacak bısey yok dedıgın gibi zamanı ne saman gelecek bakalım

Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimize bende bezdum valla ama yakacak bısey yok dedıgın gibi zamanı ne saman gelecek bakalım

Hayırlısı allah'tan tutmazsa hiç bise yapmicam kendi haline birakcam bi süre inşallah güzel sonuçlar alırız

İlk ikisi pik sayılabilir, diğerlerin de silikleşmiş zaten pik değil ki, bir de bu testler de pek anlayamadım c hangi taraf t hangi taraf canım?

Birincisi T, ikincisi C canım
Anladım o zaman ilk iki test pik sonra silikleşmiş zaten normal yani.
Peki hiç t çizgisini c den daha koyu gördüğün oldu mu?
Bana göre pik o , çünkü iki çizgi asla aynı koyulukta olmuyo yakın oluyo sadece ama t çizgisi daha koyu ve morumsu ise pik o oluyo ( deneyimlerim sonucu) o günü ve sonraki 2 günü kaçırma derim arkadaşım.

İlk iki de hemen koyuluk çıktı canım anında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…