Kızlar 5 gündür yumurtlamam koyu cıkıyor anlam veremedim ilk defa basıma geldi basına gelen varmı? Bu kötü bişey mi
Kaliteli yumurtlama bi kaç güne rengi solar sonda silinir bu ay bende yaşadım aynı şeyi
Canım sende böyle 5 gün gördün mü yaniii
Acaba dıyorum çatlama sorunu mu var bende bu ay klomen kullanmıştım. Oda olabilir mi sence ?Yok ama silinmesi uzun sürdü normale iki gün pik sonra hemen silinir di bu sefer uzun sürdü ama korkma seninkide çatlamış bence
Acaba dıyorum çatlama sorunu mu var bende bu ay klomen kullanmıştım. Oda olabilir mi sence ?
Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimizeKlomen hiç kullanmadım Bende bu ay ilk defa bal trcin corek otu kürü yaptimbi kaç fun daha yap bakalım testi nasıl devam edecek ben hepsinde ilşki yaşadım valla tutarsa tutar tutmazsa da yapacak bişeyim yok her ay hayal kırıklığı bezdum valla
Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimizebende bezdum valla ama yakacak bısey yok dedıgın gibi zamanı ne saman gelecek bakalım
Bende aynen artık takıp yapmıcamHayırlısı allah'tan tutmazsa hiç bise yapmicam kendi haline birakcam bi süre inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet canım değerlendirdin mi?Aslında dedıgın gibi ilk ikisi anında koyu çıktı ama diğerleri 5. Dk da çıktılar
Birincisi T, ikincisi C canımİlk ikisi pik sayılabilir, diğerlerin de silikleşmiş zaten pik değil ki, bir de bu testler de pek anlayamadım c hangi taraf t hangi taraf canım?
Anladım o zaman ilk iki test pik sonra silikleşmiş zaten normal yani.Birincisi T, ikincisi C canım
İlk iki de hemen koyuluk çıktı canım anındaAnladım o zaman ilk iki test pik sonra silikleşmiş zaten normal yani.
Peki hiç t çizgisini c den daha koyu gördüğün oldu mu?
Bana göre pik o , çünkü iki çizgi asla aynı koyulukta olmuyo yakın oluyo sadece ama t çizgisi daha koyu ve morumsu ise pik o oluyo ( deneyimlerim sonucu) o günü ve sonraki 2 günü kaçırma derim arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?