Gebeliğe Hazırlık 5 gün yumurtlama olurmu 😵 kızlar yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar 5 gündür yumurtlamam koyu cıkıyor anlam veremedim ilk defa basıma geldi basına gelen varmı? Bu kötü bişey mi 🧐🧐🧐

Eklentiler

• 5FEC014B-8048-48E1-8EB0-19454BE93FFA.jpeg
    5FEC014B-8048-48E1-8EB0-19454BE93FFA.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 68
Acaba dıyorum çatlama sorunu mu var bende bu ay klomen kullanmıştım. Oda olabilir mi sence ?😒😒😒

Klomen hiç kullanmadım Bende bu ay ilk defa bal trcin corek otu kürü yaptim 🤔 bi kaç fun daha yap bakalım testi nasıl devam edecek ben hepsinde ilşki yaşadım valla tutarsa tutar tutmazsa da yapacak bişeyim yok her ay hayal kırıklığı bezdum valla 😁

Klomen hiç kullanmadım Bende bu ay ilk defa bal trcin corek otu kürü yaptim 🤔 bi kaç fun daha yap bakalım testi nasıl devam edecek ben hepsinde ilşki yaşadım valla tutarsa tutar tutmazsa da yapacak bişeyim yok her ay hayal kırıklığı bezdum valla 😁
Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimize 😍 bende bezdum valla ama yakacak bısey yok dedıgın gibi zamanı ne saman gelecek bakalım

Insallahhh tutmustur canım rabbım nasıp etsın hepimize 😍 bende bezdum valla ama yakacak bısey yok dedıgın gibi zamanı ne saman gelecek bakalım

Hayırlısı allah'tan tutmazsa hiç bise yapmicam kendi haline birakcam bi süre inşallah güzel sonuçlar alırız 💕

İlk ikisi pik sayılabilir, diğerlerin de silikleşmiş zaten pik değil ki, bir de bu testler de pek anlayamadım c hangi taraf t hangi taraf canım?

Birincisi T, ikincisi C canım 😚😚😚
Anladım o zaman ilk iki test pik sonra silikleşmiş zaten normal yani.
Peki hiç t çizgisini c den daha koyu gördüğün oldu mu?
Bana göre pik o , çünkü iki çizgi asla aynı koyulukta olmuyo yakın oluyo sadece ama t çizgisi daha koyu ve morumsu ise pik o oluyo ( deneyimlerim sonucu) o günü ve sonraki 2 günü kaçırma derim arkadaşım.

Anladım o zaman ilk iki test pik sonra silikleşmiş zaten normal yani.
Peki hiç t çizgisini c den daha koyu gördüğün oldu mu?
Bana göre pik o , çünkü iki çizgi asla aynı koyulukta olmuyo yakın oluyo sadece ama t çizgisi daha koyu ve morumsu ise pik o oluyo ( deneyimlerim sonucu) o günü ve sonraki 2 günü kaçırma derim arkadaşım.
İlk iki de hemen koyuluk çıktı canım anında 🙏🏻

Back