• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun transferi beta hcg degeri yardim

gamzemustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
201
107
103
31
Mrb hanimlar . 21 kasimda transferim oldu 5.gun embriyosu konuldu . Bugun 9.gunum beta hcg degeri 106.71 cikti . Sizce deger nasil ? Pazartesi polikinlige gidecegim ama yinede az cok bi fikrim olsun istiyorum . Lutfen bilgisi olan yardim edebilir mi ? Ilk defa boyle bi degerle karsi karsiyayim

10 üzeri değerler bildiğiniz gibi ‘pozitif’ kabul edilir . Değeriniz maşallah çok güzel , önemli olan %60 artış göstermesi . 2 gün sonra (mümkünse ilk kan verdiğiniz yerde) tekrar baktırın artış varsa herşey yolunda demektedir. Ama sürekli iyi mi ? Kötü mü ? Arttı mı ? Düştü mü ? Diye düşünmeyin . Ben açıkçası hiç bilmiyordum bile artması gerektiğini filan . İlk baktıklarında 98 çıktı . Doktor 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi . Ben 2 hafta boyunca gerizekalı gibi internette olur olmaz şeyler okudum , yok arttı Yok düştü , kimyasal gebelik , dış gebelik . O kadar berbat bir 2 hafta geçirdim ki . Korku dolu . Neyse çok şükür gördük, bu seferde okuduğum şeylerden dolayı bebeği görene kadar ‘acaba boş gebelik mi?’ Diye kendi kendimi yedim ... :kızgın:
demem o ki ; gebeliğinizin keyfini çıkarın , gereksiz bilgiler hakkında bilginiz olsa ne ? Olmasa ne ? Çok şey bilmek gerçekten bazen iyi değil .
Eğer bir terslik olursa (allah korusun) zaten yaşayıp göreceksiniz . O sebeple bekleyin ;) her şey güzel olur . :nazar:
Şimdiden keyifli , güzel gebelikler dilerim

10 üzeri değerler bildiğiniz gibi ‘pozitif’ kabul edilir . Değeriniz maşallah çok güzel , önemli olan %60 artış göstermesi . 2 gün sonra (mümkünse ilk kan verdiğiniz yerde) tekrar baktırın artış varsa herşey yolunda demektedir. Ama sürekli iyi mi ? Kötü mü ? Arttı mı ? Düştü mü ? Diye düşünmeyin . Ben açıkçası hiç bilmiyordum bile artması gerektiğini filan . İlk baktıklarında 98 çıktı . Doktor 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi . Ben 2 hafta boyunca gerizekalı gibi internette olur olmaz şeyler okudum , yok arttı Yok düştü , kimyasal gebelik , dış gebelik . O kadar berbat bir 2 hafta geçirdim ki . Korku dolu . Neyse çok şükür gördük, bu seferde okuduğum şeylerden dolayı bebeği görene kadar ‘acaba boş gebelik mi?’ Diye kendi kendimi yedim ... :kızgın:
demem o ki ; gebeliğinizin keyfini çıkarın , gereksiz bilgiler hakkında bilginiz olsa ne ? Olmasa ne ? Çok şey bilmek gerçekten bazen iyi değil .
Eğer bir terslik olursa (allah korusun) zaten yaşayıp göreceksiniz . O sebeple bekleyin :KK66: her şey güzel olur . :nazar:
Şimdiden keyifli , güzel gebelikler dilerim
O kadar guzel konusmussunuz ki Allah razi olsun cok sagolun

Back
X