5. Gün Embriyosu, Transferin 5. Günü İdrar Testi ve Belirtiler

yaz89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
19
12
35
Merhaba arkadaşlar, bugün dondurulmuş 5.gün embriyo transferimin 5. Günü. Yoğun kasık ve bel ağrısı dışında hiç belirtim yok. Gün içinde test yaptım ve böyle çıktı ancak Prodoctor markasının hatalı sonuç verdiğini okudum. Bilgisi olan var mı? Önce sevindim sonra üzüldüm🫤

Eklentiler

• IMG_3645.jpeg
    IMG_3645.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 1.638
3. Gün embiryosunu 6.gun bundan daha soluk bir şekilde öğrendim..
Bence hayırlı.olsun.
Degerleriniz katlanarak artsın şuan önemli olan o
Teste güvenmediğim için sevinemedim 3 kere yaptım 3ü de silik çıktı herkes bu marka için yalancı pozitif veriyor diyince kanı bekleyeyim dedim 😑

Hayırlı olsun inşallah 🫠 size hangi ilaçları önermişlerdi, meriofert dediler bana da ama asla bulamıyorum bildiğiniz eczane var mı acaba

Hayırlı olsun inşallah 🫠 size hangi ilaçları önermişlerdi, meriofert dediler bana da ama asla bulamıyorum bildiğiniz eczane var mı acaba
İnşallah 🙏🏻 ben Estrofem, progestan fitil, coraspin, oksapar iğne ve progestan ampul kullanıyorum sadece dediğiniz ilacı hiç duymadım maalesef:/ 5 denemem oldu hepsinde aynı ilaçları kullandım

Birde başka bir markayla deneyinn burada 5. Gün embriyosu 5. Gün kanda 25 ile öğrenen arkadaşımız oldu. 🤗

Merioferti transfer öncesi veriyorlar.
Bulunduğunuz ilin eczacılar odasını arayın hangi eczanelerde var onlar bilebiliyirmus.
Bende gonopepty çok aramıştım
Hatta raporlu olduğum halde 1 kutuyu raporsuz aldım. Raporlularda eczaneler daha zor veriyor

Teste güvenmediğim için sevinemedim 3 kere yaptım 3ü de silik çıktı herkes bu marka için yalancı pozitif veriyor diyince kanı bekleyeyim dedim 😑
Kan günü ne zaman.
Taze transfer olsa bile şuan çatlatma iğnesi etkisi gitmiş olması lazım
Ben 3. Gün taze transferi 6. Gün akşam bu testle çok çok silik öğrenmiştim.ertesi gün normal gebelik testi daha belirgindi.

İmkaniniz varsa bugün kan verin ve 2 gün sonra aynı merkezde aynı saatte tekrar kan verin. Değerin katlanması önemli.

Sonra kese görmeye
Daha sonra kalp atışı görmeye gideceksiniz inşaallah 🙏

Kan günü ne zaman.
Taze transfer olsa bile şuan çatlatma iğnesi etkisi gitmiş olması lazım
Ben 3. Gün taze transferi 6. Gün akşam bu testle çok çok silik öğrenmiştim.ertesi gün normal gebelik testi daha belirgindi.

İmkaniniz varsa bugün kan verin ve 2 gün sonra aynı merkezde aynı saatte tekrar kan verin. Değerin katlanması önemli.

Sonra kese görmeye
Daha sonra kalp atışı görmeye gideceksiniz inşaallah 🙏
Ağzınızdan bal damlıyor 🙏🏻 inşallah vardır dondurulmuş embriyoydu 3 test de hatalıysa zaten büyük yıkım olur:) bugün farklı bi testle deneyeceğim kan günüm 21 temmuz cuma 4 günüm var daha

Hayırlı Olsun, bende tek embriyo transferimi 5.günde bu şekilde öğrenmiştim .Erken değil yani 😌

İnşallah 🙏🏻 ben Estrofem, progestan fitil, coraspin, oksapar iğne ve progestan ampul kullanıyorum sadece dediğiniz ilacı hiç duymadım maalesef:/ 5 denemem oldu hepsinde aynı ilaçları kullandım
Peki sizin eczacınınz kim numarasını alsam kendim varmı dye sorsam tüp bebek tedavisi yapılan yerlere yakın eczanelerde ellerinde varsa vardır dddiler

Merioferti transfer öncesi veriyorlar.
Bulunduğunuz ilin eczacılar odasını arayın hangi eczanelerde var onlar bilebiliyirmus.
Bende gonopepty çok aramıştım
Hatta raporlu olduğum halde 1 kutuyu raporsuz aldım. Raporlularda eczaneler daha zor veriyor
Yok ya bartında yım ben çok sordular depolarda da yok diyolar anca eczane eczane ellerinde olan varsa bulmaya çalışacağım

Peki sizin eczacınınz kim numarasını alsam kendim varmı dye sorsam tüp bebek tedavisi yapılan yerlere yakın eczanelerde ellerinde varsa vardır dddiler
Ben hep farklı yerlerden alıyorum ilaçlarımı ama transfer öncesi yumurta büyütme için olanları tüp bebek merkezimiz temin etmişti, en son transfer sonrası ilaçlarımı İzmir‘de Plevne eczanesinden almıştım ama yakınlarında bi tüp bebek merkezi yok 🤷🏻‍♀️

Sabahı bekleyemeden akşam idrarıyla yaptım kaset test böyle çıktı 🥹
Hayırlı olsun bence de var 🌸umarım sağlıkla ilerler süreciniz beşinci denemeniz yanlış anlamadıysam böyle şeyler umıt oluyor ben daha silik ciZgi bile göremedim o nedenle moralinizi yüksek tutun tutunsun bebisiniz etkilenmesin 🌸

X