How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede embriyo transferi olanlar

Merhaba 29 Nisan'da 5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede (4ab) transfer oldum benim gibi olan var mıydı
Benim şuan böyle bir durumum yok ama bi hayırlı olsun diyeyim dedim 😃 Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Eklentiler

• IMG_20210507_112002.jpg
    IMG_20210507_112002.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 253
Maşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum 😂 ama 8. Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi ☺️

Maşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum 😂 ama . Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi ☺️
Maşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum 😂 ama 8. Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi ☺️
Nosking Nosking

Maşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum 😂 ama . Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi ☺️

Nosking Nosking
Bana da çok koyu geldi yani bu testin üretiminde sıkıntı yoksa gebelik var 😍

Back