- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kelebegim2512
Merhaba 29 Nisan'da 5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede (4ab) transfer oldum benim gibi olan var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şuan böyle bir durumum yok ama bi hayırlı olsun diyeyim dedim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Merhaba 29 Nisan'da 5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede (4ab) transfer oldum benim gibi olan var mıydı
Ben de kasımda 5.gün aynı kalite iki embriyo transferi olmuştum. Hayırlı olsunMerhaba 29 Nisan'da 5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede (4ab) transfer oldum benim gibi olan var mıydı
Teşekkürler sonucunuz ne olduBen de kasımda 5.gün aynı kalite iki embriyo transferi olmuştum. Hayırlı olsun
Sanırım hamilesiniz hayırlı olsun tek mi tuttu çift miBen de kasımda 5.gün aynı kalite iki embriyo transferi olmuştum. Hayırlı olsun
Pozitif oldu canım ikisi de tuttuSanırım hamilesiniz hayırlı olsun tek mi tuttu çift mi
Yaaa cok sevindim inşallah sağlıkla kucağına al bebislerini inşallah benimde öyle olur kalitelerini biliyor musunPozitif oldu canım ikisi de tuttu
Inşallah canım test günü ne zaman?Yaaa cok sevindim inşallah sağlıkla kucağına al bebislerini inşallah benimde öyle olur kalitelerini biliyor musun
İnşallah müjdeyi vermek nasip olurBenim ikizlerim var çift transferdi 5.gün embriyosu umarım sizde pozitifi görürsünüz hamileyim müjdesini verirsiniz
Salı günü ama erken yapmak istiyorum. Koyu çizgi olan bugün çıktıInşallah canım test günü ne zaman?
5ab demişlerdi kalite için
Benim kaliteleri 4ab idi. Bu üçüncü deneme. İlk denemem kmyasal gebelikte bu yüzden biraz korkuyorum ve bir an önce sonucu görmek istiyorumSalı günü ama erken yapmak istiyorum. Koyu çizgi olan bugün çıktı
Ooo maşallah hayırlı olsun ikiz tutmuş olma ihtimali yüksekSalı günü ama erken yapmak istiyorum. Koyu çizgi olan bugün çıktı
Yaa gerçekten mi bugün transferin 8. Günü Allahım insallahOoo maşallah hayırlı olsun ikiz tutmuş olma ihtimali yüksek
Çok teşekkür ederim insallah Rabbim bütün isteyenlere versin sağlıklı bir sekildeBenim şuan böyle bir durumum yok ama bi hayırlı olsun diyeyim dedim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Ben 9.gün kan testi yapmıştım 791 çıkmıştı.Yaa gerçekten mi bugün transferin 8. Günü Allahım insallah
NoskingMaşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum ama 8. Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi
Bana da çok koyu geldi yani bu testin üretiminde sıkıntı yoksa gebelik varMaşallah Ne güzel insalalh bende aynı duyguları yaşarım. Bende çok merak ediyorum ama eşimi ikna edemedim diğerlerini hep erken yapıyordum ama . Gün için ikinci çizgi baya koyu dimi bna çok koyu geldi
Nosking
Bence de ikiz olabilir 8. Güne göre baya koyu rengi. Maşallah diyelim Allah kucağına almayı nasip etsin.Yaa gerçekten mi bugün transferin 8. Günü Allahım insallah