Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa çıkar bence ben 3.gün embriyosunu 7.gün öğrenmiştimKizlar 8.gune görüyorum transferin kan testi yapsam yada erken testlerden yapsam cikarmi sonuc
Kandami idrardami belirtilerinin nelerdiVarsa çıkar bence ben 3.gün embriyosunu 7.gün öğrenmiştim
Hiçbir belirtim yoktu. İdrarda çıkınca kanda vermiştim 28ile öğrenmiştimKandami idrardami belirtilerinin nelerdi
Slm 5. Gün embriyosu 8. Gün evde idrar testi silik çıkmıştı. 3 gün boyunca hergün yapıp çizginin koyulaşmasını izlemiştimKizlar 8.gune görüyorum transferin kan testi yapsam yada erken testlerden yapsam cikarmi sonuc
Benmde geceleri idrara çıkmam arttı bide hafif koku hassasiyetim var bugün eşim 10da geliyo kan vermeyi düşünüyorum çok korkuyorumHiçbir belirtim yoktu. İdrarda çıkınca kanda vermiştim 28ile öğrenmiştim
Selam sizin belirtilerininz nelerdi bende 7 günün akşamı kan vermeyi düşünüyorum cikarmi sizceSlm 5. Gün embriyosu 8. Gün evde idrar testi silik çıkmıştı. 3 gün boyunca hergün yapıp çizginin koyulaşmasını izlemiştimİnş çol güzel sonuçlar alırsınız
Benim bu tarz hamilelik belirtileri 6. 7. Hafta sonrasında başladı kişiden kişiye değişen şeyler tabi bunlar. Güzel sonuçlar alırsınız umarım bizide haberdar edinBenmde geceleri idrara çıkmam arttı bide hafif koku hassasiyetim var bugün eşim 10da geliyo kan vermeyi düşünüyorum çok korkuyorum
İns öyledir ilk denemmde bütün belirtileri yaşadım kimyasal oldu 2.transferimde 2tane mebryo konuldu pek belirtim yok aklıma takıldıBenim bu tarz hamilelik belirtileri 6. 7. Hafta sonrasında başladı kişiden kişiye değişen şeyler tabi bunlar. Güzel sonuçlar alırsınız umarım bizide haberdar edin![]()
Belirtilere takılmamak lazım daha çok küçük zaten sonrasında artacaktır. Çoğu belirtiyi ilaçlar yapıyor zaten geneldeİns öyledir ilk denemmde bütün belirtileri yaşadım kimyasal oldu 2.transferimde 2tane mebryo konuldu pek belirtim yok aklıma takıldı
Evet .5 gün idrar testi yaptım cikmadi erken yaptım diye kabullenfim kendimi cikmamasindan dolayı bugünde versem çıkmazsa yoktur herhldeBelirtilere takılmamak lazım daha çok küçük zaten sonrasında artacaktır. Çoğu belirtiyi ilaçlar yapıyor zaten genelde
Regli olcakmış hissi ve sol kasığımda ağrı vardı. Hoş ben o ağrıları hala çekiyorum. Onun dışında bi belirti yoktu. Bence 8. Günü bekle ben evde test yapıp 10. Gün kan vermiştim 1752 çıkmıştı değerim.Selam sizin belirtilerininz nelerdi bende 7 günün akşamı kan vermeyi düşünüyorum cikarmi sizce
Kaç tane transfer oldu sizeRegli olcakmış hissi ve sol kasığımda ağrı vardı. Hoş ben o ağrıları hala çekiyorum. Onun dışında bi belirti yoktu. Bence 8. Günü bekle ben evde test yapıp 10. Gün kan vermiştim 1752 çıkmıştı değerim.
Merhaba evet çikar. Benim de 5 gundu ve kimyasal oldu. Cok az az yukseliyordu ona ragmen 8ci gun idrarda da kanda da ogrenmişdim. Ama çikmazsa da moral bozmak yok gununuzh bekleyin. Çunki embriyonun implantasyonu farkli ola biliyorKizlar 8.gune görüyorum transferin kan testi yapsam yada erken testlerden yapsam cikarmi sonuc
2 embriyo transfer edildi. İkizlerm vardı ikisininde kalp atışı çok güzeldi biri biraz geriden geliyordu bi tık ufak kalmıştı. ikizlerimden birinin kalbi durdu yaklaşık 2.5 aylıkkenKaç tane transfer oldu size
Kaç tane koydrdunuz pekiMerhaba evet çikar. Benim de 5 gundu ve kimyasal oldu. Cok az az yukseliyordu ona ragmen 8ci gun idrarda da kanda da ogrenmişdim. Ama çikmazsa da moral bozmak yok gununuzh bekleyin. Çunki embriyonun implantasyonu farkli ola biliyor
Benmde bu sefer 2tane transfer edildi biri 4ab biri 3ab kalitesinde iyi ve orta yani .ins sağlıcakla kucağınıza alırsınız2 embriyo transfer edildi. İkizlerm vardı ikisininde kalp atışı çok güzeldi biri biraz geriden geliyordu bi tık ufak kalmıştı. ikizlerimden birinin kalbi durdu yaklaşık 2.5 aylıkken
Çıkar ben iki transfer oldum ilki 5. Gün akşam çok silik çıktı 7. Gün sabah kanda 36 çıktı ama kalbi durdu. İkinci transfer 6. Gün çok net gebelik testinde çıktı kanda 24 dü ama kimyasal olduKizlar 8.gune görüyorum transferin kan testi yapsam yada erken testlerden yapsam cikarmi sonuc
Ben 5 gün idrarda yaptım ama çıkmadı erken yaptım diye çıkmaz diye kabullenfim kendimi moral bozmadım ama 8.gune geldim sayilir 1gun kaldı diye hesap ediyorum sonuna geldim yani az çok belli olur varsada veya yoksada tereddüt ediyorum açıkçası verip vermemkteÇıkar ben iki transfer oldum ilki 5. Gün akşam çok silik çıktı 7. Gün sabah kanda 36 çıktı ama kalbi durdu. İkinci transfer 6. Gün çok net gebelik testinde çıktı kanda 24 dü ama kimyasal oldu