Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5.gün embriyo transferi
- Konu Sahibi Elo2021
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta değeri beta hcg tüp bebek tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2016
- 248
- 151
- 103
- 34
Slm Canım benimde 5.gün tek embriyo transfer edildi , benim 10.gün hcg 39,1 12.gün 111 çıktı , doktor düşük olması önemli değil , 50 üzeri çok iyi ama artışı önemli demişti , ilk değerim banada çok düşük geldi ama 3. Kata yakın artış olunca Teste gerek Yok dedi , benimde içim hala tedirgin 8 mayısta kese görmeye gideceğiz inşşh rabbim bu mübarek akşamda dualarımız kabul eder12. Gün beta hcg değerlerinin kaç olması normal ben 20mayısta 5.gün embriyosu transfer edildim.9.gün beta-hcg degerim 44.38di 11.gün yaptırdım 102.09 çıktı bakalım yarından sonraki gün kaç çıkıcak 2 yumurta transfer edildi ikiz olma ihtimali olurmu acaba?
- 29 Eylül 2016
- 248
- 151
- 103
- 34
Allh inşlh bu sefer tamamına erdirir, düşük yaptığın zaman hcg değerleri böyle düşük mü başlamıştı ? Bende endişeliyim ama doktorum gerek Yok deri bir defa daha yaptırmak istiyordum bendeeeAmin inş ben yarın gine test yaptırıcam doktorum istedi keseyi ne zaman görürüz bilmiyorum bundan önce benim iki tane biri 10 biri 7 haftalık düşüğüm var biraz endişeliyim o yüzden
Yaptır için rahat eder benim önce normal başladı sonra gün gün geriledi on gün sonrada kanamayla düştüler progesteron degerlerim düşüktüAllh inşlh bu sefer tamamına erdirir, düşük yaptığın zaman hcg değerleri böyle düşük mü başlamıştı ? Bende endişeliyim ama doktorum gerek Yok deri bir defa daha yaptırmak istiyordum bendeee
Yükselme var ama takip etmek gerek. Pazartesi 2 katından fazla yükselme varsa sağlıklı bir gebeliğe doğru gidiyor demektir. Rabbim nasip etsinKızlar bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende 9. Gün kan verdim betam 10. 6 çıktı pazartesi günü tekrar kan verecem benim gibi olan varmı acil yazar mi ????
Hadi inşallah canım evet pazartesi günü verecem sizlerden hayırlı duaları bekliyorumYükselme var ama takip etmek gerek. Pazartesi 2 katından fazla yükselme varsa sağlıklı bir gebeliğe doğru gidiyor demektir. Rabbim nasip etsin
- 27 Haziran 2020
- 94
- 131
- 43
Merhaba bu yazıniza denk geldim umarım sağlıklı bi gebelik yaşıyorsunuzdur. ben de transferimin 8.gunu dayanamadım teste gittim ve benim de 10.6 çıktı çarşamba asıl test günüm ama 10.6 görünce ne düşüneceğimi bilemedim. Sizin de aynı değer görünce sormak istedimKızlar bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende 9. Gün kan verdim betam 10. 6 çıktı pazartesi günü tekrar kan verecem benim gibi olan varmı acil yazar mi ????
- 7 Haziran 2020
- 107
- 26
- 48
- 29
Benim ki biyokimyasal gebelik oldu iki gün sonra degerim 7 . Düştü tutmadı canım inşallah seninki tutar güzel sonuç alırsınızMerhaba bu yazıniza denk geldim umarım sağlıklı bi gebelik yaşıyorsunuzdur. ben de transferimin 8.gunu dayanamadım teste gittim ve benim de 10.6 çıktı çarşamba asıl test günüm ama 10.6 görünce ne düşüneceğimi bilemedim. Sizin de aynı değer görünce sormak istedim
9 .günde 2 embryo transfer edenler hep bir seher yüksek çıktıgını dediler yada tam gününde verdiğinde de güzel sonuçlar alanlarda olmuş inşallah seninde güzel olurmerhaba, bugün transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif. yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?