- 7 Aralık 2023
- 423
- 119
- 23
- Konu Sahibi infinityspring
-
Kızlar yapılan değerler bu şekilde doktor düşük olabilir demiş çok yavaş yükseliyor kontrol ve takip etmemiz gerekiyor demiş pazartesiye kadar sizce 100 üzerine çıkar mı
Tek embriyo dondurulmuş
Transfer sonrasi 8.Gün — 10
Transfer sonrası 10. Gün — 19
Transfer sonrası 12. Gün — 30
Transfer sonrası 14. Gün — 40
Geç tutunma olabilir miSizi üzmek istemem ama bende 5nci gün embriyosu transfer olmuştum. 10ncu gün 240 13ncu gün 500 felandı. Şuan 19 haftalık olduk.
Geç tutunma olabilir mi
Geç tutunma olunca değer geç mi yükseliyor
Doktor devlet hastanesinde olduğu için ulasma imkanı olamıyor buradan takip ediyoruz
Pazartesi artarsa kimyasal gebelik ya da düşük mu olurNormalde 10ncu gün 100 olması gerekir. Sonra iki katı artması. 100 altı çok düşük.
Pazartesi artarsa kimyasal gebelik ya da düşük mu olur
10. Gün evet düşük ama pazartesiyi bekleyeelim mi
Kimseye ulaşılmıyor devlet hastanesiOnu biz bilemeyizki. Doktorunuzun asistanı yokmu? Veya gidip sorma imkanınız?
Sonuç ne oldu acaba ben de transferin 7.günü kan verdin 12 çıktı tahlil günümü bekliyorumKızlar yapılan değerler bu şekilde doktor düşük olabilir demiş çok yavaş yükseliyor kontrol ve takip etmemiz gerekiyor demiş pazartesiye kadar sizce 100 üzerine çıkar mı
Tek embriyo dondurulmuş
Transfer sonrasi 8.Gün — 10
Transfer sonrası 10. Gün — 19
Transfer sonrası 12. Gün — 30
Transfer sonrası 14. Gün — 40
Bilmiyorum ki benim değerim değil arkadaşımın tekrar görüşemedim telefonu kapalıSonuç ne oldu acaba ben de transferin 7.günü kan verdin 12 çıktı tahlil günümü bekliyorum
Anladım hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum ki benim değerim değil arkadaşımın tekrar görüşemedim telefonu kapalı
Ama yükselecek sizinAnladım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?