1-3 gun icinde tutunuyor sanırım. Transfer zamani bende arastirmistim sanirim ordan aklimda kalmış.Selam kızlar 5. Gun embiriyosu transferden sonra ne zaman tutunur tutundukdan sonrakı belirtileri neler
Bende kan gününü beklicem bi hüsrana uğramamak için 3.günündeyim bende ara ara sürekli kasık ağrısı var bakalım hayırlısı1-3 gun icinde tutunuyor sanırım. Transfer zamani bende arastirmistim sanirim ordan aklimda kalmış.
5. Gun bende cok fena bel agrisi olmustu bacaklarima vuran. Sonraki gunlerde belirti yoktu. Kasik agrisi ara ara hep oluyodu ama regl olacağım zaman da oluyordu. Reglden farkli olarak bicak gibi saplanıyordu sanki bir tık farklıydı. Goguslerimde damarlasma vardi ilerleyen gunlerde.
Herkeste belirti farkli olabilir. Hicbir belirti bile olmayabilir. Ilacin etkisiyle de belirti hissedilebiliyor. O yuzden ben kendimi dinlememeye calismistim sana da tavsiye ederim.
7. Gun idrarda silik gorenler olmus. Ben kan gununu beklemistim.
Hayirlisiyla tutar insallah guzel haberlerini beklerizBende kan gününü beklicem bi hüsrana uğramamak için 3.günündeyim bende ara ara sürekli kasık ağrısı var bakalım hayırlısı
Hangı gün transfer oldunuz acaba bizim hemen hemen aynı gıbı sanırım.Bende hiç belirti olmadı. Şuan 5+1 hala belirti yok transferin 6. Günü çift çizgiyi gordum
Merhaba hayırlı olsunBende hiç belirti olmadı. Şuan 5+1 hala belirti yok transferin 6. Günü çift çizgiyi gordum
15 Martta transfer oldum benBenım hıc belırtım olmadı. Hatta çok üzüldüm tutmadı dıye. 7. Günü idrar testınde silik çizgi gördüm. 11. Günü kan verdım pozıtıftı. Şuan bile hala belirtım . Bu hafta doktora gidicem. Cuma randevum
Hangı gün transfer oldunuz acaba bizim hemen hemen aynı gıbı sanırım.
1-3 gun icinde tutunuyor sanırım. Transfer zamani bende arastirmistim sanirim ordan aklimda kalmış.
5. Gun bende cok fena bel agrisi olmustu bacaklarima vuran. Sonraki gunlerde belirti yoktu. Kasik agrisi ara ara hep oluyodu ama regl olacağım zaman da oluyordu. Reglden farkli olarak bicak gibi saplanıyordu sanki bir tık farklıydı. Goguslerimde damarlasma vardi ilerleyen gunlerde.
Herkeste belirti farkli olabilir. Hicbir belirti bile olmayabilir. Ilacin etkisiyle de belirti hissedilebiliyor. O yuzden ben kendimi dinlememeye calismistim sana da tavsiye ederim.
7. Gun idrarda silik gorenler olmus. Ben kan gununu beklemistim.
Kızlar merhaba , kan testi verdiniz mi ne durumdasınızSelam kızlar 5. Gun embiriyosu transferden sonra ne zaman tutunur tutundukdan sonrakı belirtileri neler
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı denemeniz?Bende hiç belirti olmadı. Şuan 5+1 hala belirti yok transferin 6. Günü çift çizgiyi gordum
Maşallah kaçıncı denemeniz?Benım hıc belırtım olmadı. Hatta çok üzüldüm tutmadı dıye. 7. Günü idrar testınde silik çizgi gördüm. 11. Günü kan verdım pozıtıftı. Şuan bile hala belirtım yok Bu hafta doktora gidicem. Cuma randevum var
Merhabalar acaba erken testte mi normal kaset testte mi gördünüz ?Bende hiç belirti olmadı. Şuan 5+1 hala belirti yok transferin 6. Günü çift çizgiyi gordum
3 canımMaşallah kaçıncı denemeniz?
Mrb erken gebelik testiydi awox markaMerhabalar acaba erken testte mi normal kaset testte mi gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?