• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün dondurulmuş embriyo transferinde 9.gün idrar testi negatif çıkıp pozitif olan var mı?

TugbaKy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
37
8
1
35
Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkan arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkan arkadaşlar var mı?
Selam , yarın benimde transferin 9. Günü olacak. İdrar testi yapmayı düşünüyorum. Bende 5. Gün embriyosu ile transfer olmuştum. Umarım erken olduğu için negatif çıkmıştır...

Benim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan❤️

Benim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan❤️
Bende kasette negatif gördüm dün akşam tekrar erken gebelik testi yaptığım da 4. Dakikada silik çizgi oldu odu

Back