Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gün dondurulmuş embriyo transferinde 9.gün idrar testi negatif çıkıp pozitif olan var mı?
Selam , yarın benimde transferin 9. Günü olacak. İdrar testi yapmayı düşünüyorum. Bende 5. Gün embriyosu ile transfer olmuştum. Umarım erken olduğu için negatif çıkmıştır...
Selam , yarın benimde transferin 9. Günü olacak. İdrar testi yapmayı düşünüyorum. Bende 5. Gün embriyosu ile transfer olmuştum. Umarım erken olduğu için negatif çıkmıştır...
Benim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan
Benim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan