amin inşallah Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ya öyle tam olarak şöyle böyle bir süreç diyemem tahlillerine göre süreci ayarlıyorlar yani benimki toplam 2-2,5 ay sürdü hastaneye toplam da 10-13 defa gitmişimdir öyle söyliyim yanirabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende haftaya başşlıycam tüp bebeğe adet olursam eğer,bu süreç nasıl bir süreç kontollere ne sıklıkla gidiyordunuz?ben çalışıyorum da ondan sordum
Dokktorunuza söylediniz mi değer düşük diye herkesin beta değeri farklı oluyor bianda pikte yapabilirmerhaba kızlar aranızda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 5. gün embriyo koyduk 8 nisanda 18 nisanda test yaptırmam gerekiyordu dayanamadım 15 nisanda yaptırdım beta 43.54 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 96.94 çıktı bugün de tekrar verdim 212.3 çıktı 3 mayısa da randevu verdiler keseyi görmek için sizce bu değerler normal mi bana düşük gibi geldi de yine de bilmiyorum pek anlamıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
sadece değerler normal dedi 3 mayısı bekliyorum işte inşallah bi sıkıntı olmazDokktorunuza söylediniz mi değer düşük diye herkesin beta değeri farklı oluyor bianda pikte yapabilir
7 nci gün yaptırmışsınız gayet yeterli rakam neresi düşük?merhaba kızlar aranızda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 5. gün embriyo koyduk 8 nisanda 18 nisanda test yaptırmam gerekiyordu dayanamadım 15 nisanda yaptırdım beta 43.54 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 96.94 çıktı bugün de tekrar verdim 212.3 çıktı 3 mayısa da randevu verdiler keseyi görmek için sizce bu değerler normal mi bana düşük gibi geldi de yine de bilmiyorum pek anlamıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
212 olan değerim 11. gün 7. gün değil7 nci gün yaptırmışsınız gayet yeterli rakam neresi düşük?
İlk verdiğiniz test değeri 2 günde bir 2 kat veya 60% artması gerekiyor sizinki de artmış sorun yok212 olan değerim 11. gün 7. gün değil
Önemli olan kaçla başladığınız değil, nasıl devam ettiğiniz.Zaten iki günde bir iki katı arttığını hesaplarsanız çok kısa sürede binlere sonra da on binlere ulaşmış olacağını görürsünüz.212 olan değerim 11. gün 7. gün değil
kaç adet embriyo? benimki 500 den 2 günde 7800 lere çıktı bir anda beş gün sonra belli olacak tek mi tutundu çift miÖnemli olan kaçla başladığınız değil, nasıl devam ettiğiniz.Zaten iki günde bir iki katı arttığını hesaplarsanız çok kısa sürede binlere sonra da on binlere ulaşmış olacağını görürsünüz.
Ben de 10. Gün 185 le öğrendim bu arada, tam 1 hafta içinde 4000 lere çıktı değerim.Şimdi kese randevumu bekliyorum ben de sizin gibi.O yüzden gönlünüzü ferah tutun
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızÖnemli olan kaçla başladığınız değil, nasıl devam ettiğiniz.Zaten iki günde bir iki katı arttığını hesaplarsanız çok kısa sürede binlere sonra da on binlere ulaşmış olacağını görürsünüz.
Ben de 10. Gün 185 le öğrendim bu arada, tam 1 hafta içinde 4000 lere çıktı değerim.Şimdi kese randevumu bekliyorum ben de sizin gibi.O yüzden gönlünüzü ferah tutun
Önemli olan kaçla başladığınız değil, nasıl devam ettiğiniz.Zaten iki günde bir iki katı arttığını hesaplarsanız çok kısa sürede binlere sonra da on binlere ulaşmış olacağını görürsünüz.
Ben de 10. Gün 185 le öğrendim bu arada, tam 1 hafta içinde 4000 lere çıktı değerim.Şimdi kese randevumu bekliyorum ben de sizin gibi.O yüzden gönlünüzü ferah tutunbeslenmenize dikkat ediyor musunuz neler yiyip içiyorsunuz fastfood tüketiyor musunuz kola vs falan
merhaba kızlar aranızda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 5. gün embriyo koyduk 8 nisanda 18 nisanda test yaptırmam gerekiyordu dayanamadım 15 nisanda yaptırdım beta 43.54 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 96.94 çıktı bugün de tekrar verdim 212.3 çıktı 3 mayısa da randevu verdiler keseyi görmek için sizce bu değerler normal mi bana düşük gibi geldi de yine de bilmiyorum pek anlamıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
Gayet guzel kan degerleriniz merak etmeyin :)merhaba kızlar aranızda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 5. gün embriyo koyduk 8 nisanda 18 nisanda test yaptırmam gerekiyordu dayanamadım 15 nisanda yaptırdım beta 43.54 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 96.94 çıktı bugün de tekrar verdim 212.3 çıktı 3 mayısa da randevu verdiler keseyi görmek için sizce bu değerler normal mi bana düşük gibi geldi de yine de bilmiyorum pek anlamıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?