5.gün bitti fotoğraflı durum

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
Sorunlarımın çoğu azaldı bayağ rahatım kızlar,fotoğraflarla sizede gösteriyim dedim:kedi:
Sadece dilimde bi kesi vardı günlerimi o ziyan ediyor,burnumla ilgili hiç bir sorunum yok,şu anda şiş olduğu halde çok güzel gözüküyor bence,ameliaytan beri 100 derecelik açılıyla oturur pozisyonu denebilr yatıyorum,günde 5 lt ye yakın su içiyorum ilk iki gün buz koydum hep,geceleri buhar makinasıyla yatıyorum,boğazım çok kuruyor çünkü,sanırım bugn dikişlerim alınabiliropuyorumnanaktan
Yorumlarını bekliyoruumm:eek:
ALINTI YAPMASSANIZ SEVİNİRİMM,SİLİCEM SONRASINDA FOTOĞRAFLARI...
9525_140832462379_620112379_2480155_320636_n.jpg

9525_140832467379_620112379_2480156_2722801_n.jpg

Öncelikle geçmiş olsun.benimde burnumda kırık var estetik olmam gerekiyor.nefes almamı da engelliyor.ama çok ağrılı kötü bir iyileşme dönemi olduğunu duydum ve vazgeçtim.sen zor dönemi atlatmış sayılırsın sanırım.bencede güzel olmuş.

Çook geçmiş olsun , zor kısmı atlatmışsın.Çok güzel görünüyor. Artık gün gün rahatlayıp, burnunun daha da güzelleşmesini bekleyeceksin.

Ayyyhhh ne güzel olmuş canım ya,çok geçmiş olsun.Şimdiden belli hoş olacağı.Benimde yarın 1 hafta olacak.Karşılaştırma yapıyorum,şişlikler,morluklarda sorun yokta.Burun deliklerimizi karşılaştırıyorum benimkiler çok yukarda,bariz içi gözüküyo..

cnmm ya morluk falan hiç yok süper inan sagıların olmasa anlaşılmycakkkk mşlh vallaaaaaaaaaaaaaa..burnunda çok güzel duruyooooooooooooo sargıların çıktıktn sonra merakla beliyorum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

geçmiş olsun cnm harika gösukuo dr.un kimmişş.. ellerine sağlık şimdidenn gayett küsel

cicim sen dudak dolgusuda mı yaptırdın burunla bi arada cıkarıyım diye heheheh :)

dudaklar super burunda yapıldı oh oh daha ne olsun :)

ahmet seyhana bende gitmişyim muayene olmuştum ancak muayenede ki tutumundan dolayı yani kötü bi tutum değil de acelesi falan olması ve muallak konuşması beni vazgeçirdi..

cok gecmiş olsunn
alçılar cıktı mı cnm şimdi ne zaman cıkacak cok gecmiş olsunn tekrarr

X