• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün adetim gecikti ama kanda negatif (resimli)

ahsen uslu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
1
0
16
22
Kızlar merhaba
Bu benim burda ilk sorum olucak.
adetim bir gün gecikince kan verdim diğer gün sonuçları Almaya gittim 0.02 çıktı değerim aynı gün idrar testi de yapmıştım bu arada çok silik bir çizgi çıktı ama kanda çıkmayınca yoktur dedim bugün 5 gün oldu adetim gecikeli tekrar test yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm yani çıktı belli ama etrafimdakiler olsa zaten kanda kesin çıkardı hamile değilsin psikolojik olarak kendini hamile sanıyorsun diyorlar üzülüyorum bazılarıda evet hamilesin büyük ihtimal geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır diyolar kafam iyice karıştı
Screenshot_20221118-194853.png

Kızlar merhaba
Bu benim burda ilk sorum olucak.
adetim bir gün gecikince kan verdim diğer gün sonuçları Almaya gittim 0.02 çıktı değerim aynı gün idrar testi de yapmıştım bu arada çok silik bir çizgi çıktı ama kanda çıkmayınca yoktur dedim bugün 5 gün oldu adetim gecikeli tekrar test yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm yani çıktı belli ama etrafimdakiler olsa zaten kanda kesin çıkardı hamile değilsin psikolojik olarak kendini hamile sanıyorsun diyorlar üzülüyorum bazılarıda evet hamilesin büyük ihtimal geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır diyolar kafam iyice karıştı Eki Görüntüle 3163887
Merhaba ben de aynı durumdayım kan 0 - aynı marka test fotoğraftaki gibi çıktı. Sizin şu an durumunuz nedir?

Back