- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 18
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Merhaba kızlar 5. Gün 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı? kaçıncı denemeniz? Benim 2. Denemem olacak çok stresliyim 2 tane transfer edilecek
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim 1 martHayırlı olsun ne zaman transfer olacaksınız
Ayyy inşallah ya çok amin ilki 5aa ydı ama rahimde sıvı birikimi varken transferi istedim olmadı tabiMerhaba embriyonuz gayet kaliteli, hem de 2 taneyse en az biri tutar bence. Ama biraz da nasip. Bazen en kaliteliler tutmayıp orta kaliteler tutuyor. Siz içinizi rahat tutun
Doktorum bekleyelim dedi ben beklememiştim işte o heyecanla bendeki basit sıvı birikimiydi sonraki muayenede geçmişti İnşallah darısı bana olsun sağlıkla kucağınıza alınBen varım 4AA tek embriyo şuan 4+5 haftalık gebeyim bendede sıvı birikimi vardı önceden tüpligasyon oldum sonra transfer oldum tuttu
Merhaba bende ilk transferim 1 adet 4aa transfer edildi çok şükür tuttu 6+5 olduk inşallah yarın kalp atışı için randevumuz var onuda duysak rahatlicam his stres yapma Allah yeter ki ol desinMerhaba kızlar 5. Gün 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı? kaçıncı denemeniz? Benim 2. Denemem olacak çok stresliyim 2 tane transfer edilecek
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yaa darısı bana inşallah çok aminMerhaba bende ilk transferim 1 adet 4aa transfer edildi çok şükür tuttu 6+5 olduk inşallah yarın kalp atışı için randevumuz var onuda duysak rahatlicam his stres yapma Allah yeter ki ol desin
Darısı bana inşallahMerhaba ben varım 4aa embriyo transferi oldum 21 şubatta şu an pozitif çok şükür
İnşallahDarısı bana inşallah
Bende 4aaa 5.gün embriyosu 11 martta yaptırdım heyecanla bekliyorum4aa yok mu başka
Ben ilk denemeMerhaba kızlar 5. Gün 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı? kaçıncı denemeniz? Benim 2. Denemem olacak çok stresliyim 2 tane transfer edilecek
Transfer tarihiniz ne zamandı 28 şubatta ben de transfer oldum da merak ediyorumBenim de ilk denememde 5. gün 4aa embiyosu tuttu. Şu an 5+1 haftalık gebeyim
27 şubatta transfer oldumTransfer tarihiniz ne zamandı 28 şubatta ben de transfer oldum da merak ediyorum
Aramızda 1 gün var o zaman ben de perşembe kese için gitcem inşallah görürüm27 şubatta transfer oldum