• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün 4aa dondurulmuş transfer

Umudunyolu24

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
630
351
18
25
Merhaba kızlar ❤️ 5. Gün 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı? 🥹🤲🏻🤍 kaçıncı denemeniz? Benim 2. Denemem olacak çok stresliyim 2 tane transfer edilecek🥹🤍

Son düzenleme:
Merhaba embriyonuz gayet kaliteli, hem de 2 taneyse en az biri tutar bence. Ama biraz da nasip. Bazen en kaliteliler tutmayıp orta kaliteler tutuyor. Siz içinizi rahat tutun 🌿

Ben varım 4AA tek embriyo şuan 4+5 haftalık gebeyim ☺️ bendede sıvı birikimi vardı önceden tüpligasyon oldum sonra transfer oldum tuttu

Ben varım 4AA tek embriyo şuan 4+5 haftalık gebeyim ☺️ bendede sıvı birikimi vardı önceden tüpligasyon oldum sonra transfer oldum tuttu
Doktorum bekleyelim dedi ben beklememiştim işte o heyecanla bendeki basit sıvı birikimiydi sonraki muayenede geçmişti 🥹 İnşallah darısı bana olsun 🤍 sağlıkla kucağınıza alın ❤️

Merhaba kızlar ❤️ 5. Gün 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı? 🥹🤲🏻🤍 kaçıncı denemeniz? Benim 2. Denemem olacak çok stresliyim 2 tane transfer edilecek🥹🤍
Merhaba bende ilk transferim 1 adet 4aa transfer edildi çok şükür tuttu 6+5 olduk inşallah yarın kalp atışı için randevumuz var onuda duysak rahatlicam his stres yapma Allah yeter ki ol desin 🌸🙏

Back