Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok sevindim gerçekten. Rabbim isterse harfin önemi yok gerçekten onu anladım3bb ve 2bb 5.güne gelen 5 embriyom vardı. 3 ü pgt’ye gitti. İkisi icin transfer edilebilir dendi. Bir transfer edildi. Hamile kaldım. Sayı ve harfler ne kadar önemli anlayamadım sizin gibi cok panik olmuştum
Cnm trasnfer oldunmu tutundumu bebeğin umarım hamilesindir5. Gün 3bc emrbriyom var doktorum 2 tane transfer yapacak ama diğeri kalitesi daha düşük . Bu kalitede embriyosu olup hamile olan var mı
Cnm bebeğin tutundumu bende diğer ay 3 BC embriyo ile transfer olucam korkularım var biraz tutmaz diyeMerhaba benim de 23 ünde transferim olacak 5. Gün 3bc sizce nasıl ?
Üç gün kalmış trsanferine Rabbim sağlıkla hayırlı pozitif görmeni nasip etsin inşallahcanım hayır 23 üne transfer olacağım ve sanırım iki embriyo transferi olacağım
Cnm aradan baya vakit geçmiş sonucun nasıl umarım iyidirAminnn inşallah o kadar heyecanlıyım ki günler geçmiyor gibi
Malesef olumsuz canım , Ocakta tekrardan başlayacağızCnm aradan baya vakit geçmiş sonucun nasıl umarım iyidir
Malesef olumsuz canım , Ocakta tekrardan başlayacagiz
Üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur. Allah'ım en kısa zamanda nasip etsin inşallahMalesef olumsuz canım , Ocakta tekrardan başlayacağız