5 gn sonra dnm var cook korkuyorum<yardm

canım hayırlı olsun mutluluklar diliyorum.a.s.
hepimiz anne babamızın evinden cıktık.sevdiğin kişiyle evlendikten sonra alışırsın.ilk geceye gelince korkacak bişey yok sen rahat ol herşeyi oluruna bırak...

benim de 1 ayım kaldı. evlilik öncesi nişanlınızla aranız nasıldı kızlar? biz şimdiye kadar olmadığı kadar çok tartışıyoruz. ikimizde çok gerginiz. siz nasıl günler geçirdiniz?

benim de 1 ayım kaldı. evlilik öncesi nişanlınızla aranız nasıldı kızlar? biz şimdiye kadar olmadığı kadar çok tartışıyoruz. ikimizde çok gerginiz. siz nasıl günler geçirdiniz?

Onlar bizdede oldu canım..İki tarafında hiçbirşeye tahammülü kalmadığından oluyor galiba..Hepsi düğünden sonra geçicek inş..

Ahhh canım onlar tatalı üzültüler tatlı düşünceler.....Bi evlen gece gözünü açıp sana sımsıkı sarılmış olan eşini yanında bulunca sabah bereber uyanınca bi bedende iki yürek olunca herşeyi unutacaksın...

hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olursun şu telaşları hatırlayıp beraber gülersiniz...
Heey ayakkabının altına beni yazmayı unutma darısı başıma :))

Allah mesut etsin canımm, ne güzel içinde tatlı bi heyecan vardır şimdi senin :)
benimde son 15 günüm kaldı
ömür boyu mutluluklar dilerimmm

bugün düğün günü tatlı bir telaş vardır şimdiii :lepi:
inş. hep mutlu olursun cnmmm

:teytey: :teytey:
:1hug:

Son düzenleme:
eeeeeeee nasıl gidiyor hayat artık evli bir bayansınız :) Allah bir yastıkta kocatsın canım... umarım hiçbir problem yaşamadan en güzel yönyle yaşamışssındr düğününü ...resimlerini bekleriz...

Canım ben geç kalmışım yorum yazmak için ne yaptın korktuğuna değdimi?ALLAH mutluluğunuzu daim etsin..

aminnnnnnnn darısı bizim gibi zamanın bir an önce geçip sevdiği ile kavuşmayı bekleyenlerin başına:Saruboceq:

merhaba neden korkuyosunki evlilik kadar güzel bişey varmı hayatta bide eşine aşıksan inan bütün sıkıntıları atlatıyosun ilk gece için eşinnin büyük rolü olmalı seni rahtlatmalı korkma umduğun gibi değil 3senelik evliyim bende yaşadım ama korkulacak gibi değil kendini sıkma.buarada ailendenden ayrılacağın için üzülüyosun çok üzülme zamanla alışırsın uzaklaşcakmısın ailenden
:çok üzgünüm::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…