• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gn sonra dnm var cook korkuyorum<yardm

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
mrb kıslar 23 haziran salı kına

26 cuma akşamı düğünüm var cook korkuyorum herseydenn....
annemlerden ayrılmaktan
ilk gece korkusu
ya kafam karısık nasıl düzelecek psikolojım bozuk yaaaa
yazacaklarımıda unuttum valaa
:1shok:

Aaayyy misafirsin yaniii.. Allah çok mutlu mesut etsin. Herşey istediğin gibi olsun inş.. :Saruboceq:
Düğün günü telaşeden şaşkınlığında geçer heralde kaydirigubbakcemile4
İlk gece konusunda hiç bi fikrim yok kaydirigubbakcemile3

canım belki birkaç gün zorlanabilrsin alışmak için sonuçta farklı bir ortam ama evlenenler hep diyorlar annemin babamın evinde rahat edemiyorum sonra die. insan alışıyor olmalı yoksa kimse annesini babasını bırakmak istemez. allah çok çok mutlu etsin bir ömür boyu mutlu olun inş.ilk gece için benimde fikrim yok onada eşin anlayış göstermeli.

ne güzel işte canım Kendi yuvanı kurcaksın ailen olcak. Gelin hem ağlar hem gider. :( Allah herşeyi gönlüne göre versin. Rahat olmaya çalış. Güzel yönlerini düşün herşey cok güzel olcak. ılk gece eşinin anlayışla sorunsuz hallolur inşallah. Mutluluklar tatlım. Anın tadını çıkar. Gelecegi düşünüp şuanı zehır etme bunlar yaşaman gereken düygular.

benim daha 2 yılım var annemden nasıl ayrı kalcam onu düşünüyrm birde hiç bir gün bile ayrı kalmadım hayatımda üni.de bile benle geldi düşünün yani ama hayatın düzeni bu nasıl ayrılıcam die düşünürken birde bakmışım hayatta tek başıma kalmışım. hiç düşünme nasıl olacağını zamanla herkes nasıl alıştıysa sende alışırsın canım

Mutlu olmana bark. gerilmen icin bir durum yok. Gurur duymalisin kendinden. Allah kerkeze nasip etmiyor gelin olup baba evinden cikmayi annen baban elini öptüm ölye cikacaksin. Yuva kuyuyorsun ölüme gitmiyorsun sok sükür annende sag. Bu günler tekrar geri dönmüyor ne kendini üz nede cevreni sen böyle yaparsan annen daha da üzülür. Bu yasadigin duygular normal hepimiz zaman zaman yasiyoruz gecici durumlar. Söyle düsün zamaninda annende evlendi kendi yuvasini kendi düzenini kuracak simdi de sira sende.

Anam ilk evlenen sen degilsin hepimiz evlendik anamızın evinden çıktık stres yapma sevdigin adamın yanıda olucaksın bir yuvan olucak artık bunları düşün ilk gece içinde korkmana gerek yok sakin ol kapa gözünü gerisini sevdigine bırak mutluluklar :kedi:

şimdiden mutluluklar canıma.s. gelelim soruya bak sen rahat ol hiç kasma hep anlatırlar ya o geceyle ilgili korkuturlar hiç bunları dinleme inanma yalan ve çok abartıyorlar sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur tatlımyerimsenibenŞeniz

anam ben adam askere gidip gelsin biran önce evlenelim diye dört gözle bekliorum neden korkacakmışsın bakim herkes bırakıp gidecek anneciğini babacığını bende üzülücem ağlıcam ama hem ağlarım hem giderim
ilk gece için de bişi diyemicem ama iyi veya kötü konuşulanları kulak ardı et hiç düşünme kasma kendini hakkında hayırlısı olsun işallah mutlu olursun opuyorumnanaktan
darısı başıma

canım anneciğinden ayrılma korkunu anlıyorum bendede var o gerci benim 3ayım var düğüne ama
yinede zorr ama alışacağız evine yerleşince orayıda benimseyince belki öyle olmaz
diğer meselede korku yapma bence seviyosan zaten hersey hoş geliyo sana karsı ilgili sevecen ve yavastan davranırsa o gece cok problem olmaz diye dşünüyorum
ilk gece korkusuna takılıpta düğününü zehir etme opuyorumnanaktan

canim kendimi hatirladimda simdi ,hayallah neyse
allah bir ömür boyu mutlu kilsin sizi.ben dügünüm olmadan önce annem ve babamla cok zit davranirdik birbirimize ve onlarda sen gelin giderken hic aglamiycaz,teneke calacaz arkandan derlerdi.ben hep gercekten acaba beni sevmiyorlarmiki ,ya hic üzülmezlerse gidisime diye düsünürken,dügün sabahi bi baktim ikiside yok.aradim babami evin bahcesinde kayisi agacinin altinda aglarken yakaladim,annemde bahce evinde sesli sesli aglarken gördüm.o an 15 senedir hic gözümün önünden gitmedi.zor be güzelim ne yapalim.ama sevdigin insanla olunca herseyi daha iyi gögüslüyorsun.

cnm aynı seyler bendede var ama bu kadar panik yapmaa :olmaz:
dur sakin olllll böyle yaparsan bişe anlamazsın en mutlu günündee opuyorumnanaktan
birr nefes alll dinlen güzel seylerr düşün :teselli:
benimde 25 temmuz kınam 27 temmuz dügünüm olcak az kaldı yanii aynı sorunlar bendede var amaa
kendini bu kadar strese sokup daha kötü etme hastalanırsınn dikkat ettt yerimseniben
hersey cok güzel olur inş mutluluklarrrrrrr dilerim hayırlı olsun a.s.

Ah be gÜzelım derdın yokta dertmı arıyosun
ne mutlu dÜĞÜnÜne gÜnler var
saĞ salım bu gÜne gelmıŞınız
benmde evlenelı 1 yıl oluyor
evt bıraz ıÇın burkuluyo
ama evlenıyosun yenı hayata baŞlıyosun
aılen yada sen bıdaha gÖrÜŞmÜcek deĞılsınız ya
dÜŞÜnme bunları
bol bol dua et allah kolaylık versın dÜĞÜn stresıne
hayırlısıyla atlatırsın ınŞallah
ılk gece ıÇınde dÜŞÜnÜlecek korkulacak bıŞey yok
kendını sıkma rahat ol
eŞınde acele etmesın gerısı kendı oluyo
korkmanı gerektırecek bı durum yok
ıkınızde anlayıŞlı davranırsanız Çok kolay
hadı bakalım mutluluklar sızlere

canim korkma..strese sokma kendini ben de 10 gun once evlendim.. saydiklarindan ben de korkuyordum ama hersey kendi yolunda gidiyor....sikma canini...

Back