• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 cm kist ve gebelik şüphesi

gamzeliim00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
203
91
28
Merhaba . Ben 2 gün önce özel bir hastaneye 16 gündür adet olamıyorum şikayetimle muayne olmaya gittim . Doktor ultrason ile baktı gayette güzel ilgilendi . Bana 5 cm kist olduğunu söyledi . Ultrasonda 2 farklı yuvarlak gördü . 1. Yuvarlak minicik birşey onun için birşey demedi . 2.si kistti bayağı büyük . Ve benden progesteron ve beta hcg istedi . Fotoğrafı şimdi buraya yükleyeceğim kafam çok karıştı . Bir bakar mısınız diğer minik şey gebelik olabilir mi . Ve eve geldiğimde kahverengi birşey geldiğini gördüm adet sandım . Ama adet kadar yoğun değil akışkan da değil garip birşey .. daha önce böyle birşey yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz ,😔
IMG-20211110-WA0024.jpeg

Merhaba . Ben 2 gün önce özel bir hastaneye 16 gündür adet olamıyorum şikayetimle muayne olmaya gittim . Doktor ultrason ile baktı gayette güzel ilgilendi . Bana 5 cm kist olduğunu söyledi . Ultrasonda 2 farklı yuvarlak gördü . 1. Yuvarlak minicik birşey onun için birşey demedi . 2.si kistti bayağı büyük . Ve benden progesteron ve beta hcg istedi . Fotoğrafı şimdi buraya yükleyeceğim kafam çok karıştı . Bir bakar mısınız diğer minik şey gebelik olabilir mi .
Eve geldiğimde kahverengimsi birşey geldiğini gördüm . Ağrım yoktu adet oluyorum sandım ve hala devam ediyor tabiki adet kadar yoğun bir şekilde değil ama var yinede akıntı gibi de değil . Neyin nesidir anlayamadım daha önce yaşayan var mı lütfen yardımcı olun 😔

Yanlış okumuyorsam ultrason kagıdında endometrium 4.5 mm yazıyor. Gebelikte endometrium bu kadar ince olmaz. Adet başlamış gibi duruyor

Adet mi bilmiyorum ayıptır söylemesi kahverengi birşey geliyor ama çözemedim normalde geç olduğum zaman parça parça olur bu kahverengi birşey 3 gündür geliyor adet kadar yoğun değil

Adet mi bilmiyorum ayıptır söylemesi kahverengi birşey geliyor ama çözemedim normalde geç olduğum zaman parça parça olur bu kahverengi birşey 3 gündür geliyor adet kadar yoğun değil
Test yaptınız mı tekrar evde falan yoksa eğer adet sökülüyor olabilir hayırlısı olsun inşallah

Back