Canım heyecanını anlıyorum her yere yazabilirsin çünkü uzun yıllar bu günleri bekliyoruz en doğal hakkın bence sonuna kadar hamilesinSürekli heryere yazıyormuşim gibi geliyorum ama inanın çok heyecanlıyım dün 6. Günde yine erken gebelik testi yapmıştım ama çıplak gözle bakınca 10. Dk dan sonra oluşan çok çok silik bir çizgi vardı bugün 7. Gün sabah test yaptım hemen 2. Dk da böyle kızardı ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok heyecanlandım. Dün çok silik olup bugünde bukadar birden kırmızı çıkınca acaba ikisidemi tuttu diye düşündüm. Benim gibi olan var mıdır ki
Sürekli heryere yazıyormuşim gibi geliyorum ama inanın çok heyecanlıyım dün 6. Günde yine erken gebelik testi yapmıştım ama çıplak gözle bakınca 10. Dk dan sonra oluşan çok çok silik bir çizgi vardı bugün 7. Gün sabah test yaptım hemen 2. Dk da böyle kızardı ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok heyecanlandım. Dün çok silik olup bugünde bukadar birden kırmızı çıkınca acaba ikisidemi tuttu diye düşündüm. Benim gibi olan var mıdır ki
Vericem salı günü kanCanım heyecanını anlıyorum her yere yazabilirsin çünkü uzun yıllar bu günleri bekliyoruz en doğal hakkın bence sonuna kadar hamilesinumarım ikisinde tutmuştur annesi testin gayette koyu bi kaç gün sonra kan ver
Evet öyle yapicam 10. Ve 12. Gün kan testi vericem inşallahHeyecanını anlıyorum ama 10 ve 12nci günde kan testi verip sağlıklı artış gördükten sonra net hamileyim diyebilirsin.
Bende idrarda pozitif olmasına rağmen doktorum sağlıklı artışı görmeden net olamadı her ihtimale karşı.
Merhaba benim de çift embriyo 5. Gündeyim ama tek çizgi çıktıSürekli heryere yazıyormuşim gibi geliyorum ama inanın çok heyecanlıyım dün 6. Günde yine erken gebelik testi yapmıştım ama çıplak gözle bakınca 10. Dk dan sonra oluşan çok çok silik bir çizgi vardı bugün 7. Gün sabah test yaptım hemen 2. Dk da böyle kızardı ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok heyecanlandım. Dün çok silik olup bugünde bukadar birden kırmızı çıkınca acaba ikisidemi tuttu diye düşündüm. Benim gibi olan var mıdır ki
Kaçıncı gün embiryosuyduMerhaba benim de çift embriyo 5. Gündeyim ama tek çizgi çıktı
5. Gün embriyosu 4aa kaliteKaçıncı gün embiryosuydu
Daha erken 5. Gün ama benim ilk transferimde 8. Günde çok silik çizgi ile öğrenmiştim bunda çift embriyo transferi diye erken yapmak istedimMerhaba benim de çift embriyo 5. Gündeyim ama tek çizgi çıktı
Siz bence 7. Yada 8. Günde tekrar deneyin erken gebelik testi ile5. Gün embriyosu 4aa kalite
Ben de ilk transferimde normal kaset testte çok silik çizgiyle görmüştüm 9. Günde erken gebelik yapmamıştım tabi daha öncesinde ama düşükle sonuçlandı o transferimDaha erken 5. Gün ama benim ilk transferimde 8. Günde çok silik çizgi ile öğrenmiştim bunda çift embriyo transferi diye erken yapmak istedim
Öyle yapacağımSiz bence 7. Yada 8. Günde tekrar deneyin erken gebelik testi ile
Evet öyle yapicam 10. Ve 12. Gün kan testi vericem inşallah
Ahh ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHadi hayırlısı inşaAllah sağlıkla gelsin mucizeniz.
Bende 10 sene sonra hamile kaldım tüp bebekle.
3 hafta sonra doğumum var inşaAllah.
Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin