5. Çift embriyo transferi 7. Gün erken gebelik testi?

Handemiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
122
57
28
Sürekli heryere yazıyormuşim gibi geliyorum ama inanın çok heyecanlıyım dün 6. Günde yine erken gebelik testi yapmıştım ama çıplak gözle bakınca 10. Dk dan sonra oluşan çok çok silik bir çizgi vardı bugün 7. Gün sabah test yaptım hemen 2. Dk da böyle kızardı ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok heyecanlandım. Dün çok silik olup bugünde bukadar birden kırmızı çıkınca acaba ikisidemi tuttu diye düşündüm. Benim gibi olan var mıdır ki

Test bu

Eklentiler

• IMG_20241116_091955.jpg
    IMG_20241116_091955.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20241116_091222.jpg
    IMG_20241116_091222.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 24
Sürekli heryere yazıyormuşim gibi geliyorum ama inanın çok heyecanlıyım dün 6. Günde yine erken gebelik testi yapmıştım ama çıplak gözle bakınca 10. Dk dan sonra oluşan çok çok silik bir çizgi vardı bugün 7. Gün sabah test yaptım hemen 2. Dk da böyle kızardı ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok heyecanlandım. Dün çok silik olup bugünde bukadar birden kırmızı çıkınca acaba ikisidemi tuttu diye düşündüm. Benim gibi olan var mıdır ki
Canım heyecanını anlıyorum her yere yazabilirsin çünkü uzun yıllar bu günleri bekliyoruz en doğal hakkın bence sonuna kadar hamilesin 😄🐣🐣umarım ikisinde tutmuştur annesi testin gayette koyu bi kaç gün sonra kan ver

Heyecanını anlıyorum ama 10 ve 12nci günde kan testi verip sağlıklı artış gördükten sonra net hamileyim diyebilirsin.
Bende idrarda pozitif olmasına rağmen doktorum sağlıklı artışı görmeden net olamadı her ihtimale karşı.

Canım heyecanını anlıyorum her yere yazabilirsin çünkü uzun yıllar bu günleri bekliyoruz en doğal hakkın bence sonuna kadar hamilesin 😄🐣🐣umarım ikisinde tutmuştur annesi testin gayette koyu bi kaç gün sonra kan ver
Vericem salı günü kan 🥹 evet 6 yıldır bu anı bekliyordum . Allah'ım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. 🥹🙏🏻🥰 Teşekkür ederim yanıtınız için 🥰

Heyecanını anlıyorum ama 10 ve 12nci günde kan testi verip sağlıklı artış gördükten sonra net hamileyim diyebilirsin.
Bende idrarda pozitif olmasına rağmen doktorum sağlıklı artışı görmeden net olamadı her ihtimale karşı.
Evet öyle yapicam 10. Ve 12. Gün kan testi vericem inşallah 🥰🙏🏻🥹

Merhaba benim de çift embriyo 5. Gündeyim ama tek çizgi çıktı

Daha erken 5. Gün ama benim ilk transferimde 8. Günde çok silik çizgi ile öğrenmiştim bunda çift embriyo transferi diye erken yapmak istedim
Ben de ilk transferimde normal kaset testte çok silik çizgiyle görmüştüm 9. Günde erken gebelik yapmamıştım tabi daha öncesinde ama düşükle sonuçlandı o transferim

Evet öyle yapicam 10. Ve 12. Gün kan testi vericem inşallah 🥰🙏🏻🥹

Hadi hayırlısı inşaAllah sağlıkla gelsin mucizeniz.
Bende 10 sene sonra hamile kaldım tüp bebekle.
3 hafta sonra doğumum var inşaAllah.
Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin💜🧿

Hadi hayırlısı inşaAllah sağlıkla gelsin mucizeniz.
Bende 10 sene sonra hamile kaldım tüp bebekle.
3 hafta sonra doğumum var inşaAllah.
Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin💜🧿
Ahh ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🙏🏻🥰

X