Bebek Beslenmesi 5 Buçuk aylık Bebeğime oyuncak alacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecsemu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
10
0
36
Samsun
Merhaba Arkadaşlar. 5 Buçuk aylık bebeğime oyuncak alacağım. Memnun kaldığınız oyuncakları paylaşırsanız sevinirim. Ne tür ve ne marka bir oyuncak almalıyım?

oyun halısı en ideali arkadaşım onunla vakit geçiriyolar birde playscoolun emekleme arkadaşım diye bi tırtıl var sesli ışıklı yürüyo onun peşine takılıp emeklemeye çalışıyo.gerçi benimkinin en ii arkadaşı emzik tutacağı hahaaa bayılıyo ona onu yemeye çalışıyo atıyo sallıyo.benim kız buarada 6.5 aylık.bolbol ağzına sokabilceği şeyleri istiyo.biara bimde satılmıştı danseden kız müzikli çılgın gibi oyana buyana oynuyo kız onu izlemeyide çok seviyolar.yani anlıyacağın ışıklı müzikli hareketli şeyler dah çok dikkatlerini çekiyo

canım puset oyuncağı alabilirsin ben oğluma onu iki aylıkken almıştım pusetine takıyodum oynuyodu sesliydi .oyun halısı egzersiz olanları çok iyi olur .6.aydan sonrada ficher price eğitici oyuncaklarını alabilirsin .bende eğitici cd çalar ,ve eğitici anahtar var oğlum severek oynuyo ama seninkine daha küçük şeyler lazım henüz erken bunlar için .küçük ele alınabilcek dişlik çıngırak ve oyun halısı işini görür :)

Oyun halısı için geç kalmışsınız almayın derim.
Emekleme arkadaşım tırtıl mükemmel.
Birde fisher price masalcı tırtıl iyidir.
Türkçe konuşan ışıklı telefon var markasını hatırlamıyorum ama bilinmedik bir marka. Yalnız çok kaliteli bir ürün. 10 liraya almıştım. O da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…