Bebek Beslenmesi 5 bebeğim ishal oldu geçmedi nişasta vereilirmiyimm??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraayhan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
68
4
Merhaba kızla kafayı yemek üzereyim ishalimiz bir türlü geçmek bilmiyor.bir forumda okudum kadın bebeğine nişasta vermiş ishali kesilmiş.Nişasta buğday nişastası ve mısır nişastası olarak satılıyor bebeklere hangisi veriliyorYada bebekler için saf nişastamı var .bAYAN ulaşamadım siz yardımcı olurmusunuz lütfennnçok üzülüyorum çok doktor biogly diye i damla verdi geçmedi reflor verdi geçedi ne yapıcağımı şaşaırdım.ayrca 5 aylık bebeğe patetes verilirmi.Muz verdim faydasını görmedim

günde 5 den fazla kaka sayısı için doktora gitmelisiniz oğlumda oldu rota çıktı 4 gece hastanede yattık allah korusun 5 aylık bebeğe patates yada nişasta verilmez.

merhaba, benim çocugum ishal olunca ben muz yemiştim o da süte gecmiş olmalı ki gecti. gecen hafta komşumun oğluda ishal oldu. doktor kan testi yapmış ve kanında mikrop çıkmıştı. ona göre ilaç verdiler. o arkadaşım rota virüs aşısını yaptırmadığı için çocugu devamlı ishal oluyor. bu aşıyı yaptırmadıysan kan testi yaptılmalı öneriyorum.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…