Çocuk Hastalıkları 5 aylıkta uyku düzeni

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Merhaba kızlar,
Benim bebeğim 5 aylık oldu. Günlük maksimum 12 saat uyuyor. Bazen daha az. Gece kalkıp uyumamalarımız da oluyor. Zaten geceleri nerdeyse saat başı uyanıyoruz, azıcık emip yatıyor. Sizin bebek günde kaç saat uyuyor? Ve uyku düzenleri nasıl? Gece kalkmalarınız var mı ?

Canım benim bebğim de 5 aylık. Genelde gece 11 gibi uyuyor, sabah 6'ya kadar aralıksız uyuyor. Sonra emip tekrar 8-9'a kadar uyuyor. 2. aydan beri düzeni böyle. Ama gündüz uykuları belli olmuyor. Biryere gidersek, ya da misafir gelirse birtürlü uyuyamıyor. Evde kimse yoksa 3-4 saat hatta bazen arada 1 kere uyanarak 6 saat uyuduğu bile oluyor. Şimdilik böyle ama malesef diş çıkarırken bozuluyormuş uyku düzenleri. Umarım kolay atlatırız...

Ne güzel aralıksız uyuması. Bizimkinin uykusu çok hafif. O yüzden evde tamamen sessiz duruyorum gündüzleri. Gündüz uyursa süper diyorum. Onda da saatlerce zor uyutuyorum. Geceleri sürekli emmek için uyanıyor. Daha doğrusu uyku arasında mıkırdanıyor ben hemen uyanmadan emziriyorum. Gece 11'de yatarken ne kadar süreyle emziriyosun? Uzun süreli emip öyle mi yatıyor? Bizim emme sorunumuz da var sadece uykuda alıyor, o yüzden geceleri sürekli kalkıp emziriyorum, zaten mıkırdanıyor aranıyor. Acaba az emdiğinden dolayı midesi mi küçüldü, ondan mı sık acıkıyor bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…