- 16 Mart 2024
- 28
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi larenderya
-
400 gram almıştı. Sadece anne sütü alıyor. Doktor normal dedi. 5 aylıkken 8200 civarındaydı.4 aylık ve 5 aylık aralığında kac grm aldılar
Ya bana zayıf geliyor 4 aylık oldu resmen kilo alımı durduBIr bebek.dogum kilosunun iki katina 5. Ayda ulasmasi beklenir. Sorunuzu bu sekilde hesqba katin her bebegin kilosu 5. Ayda ayni olacak diye bir sey yok.
4 aydan sonra az alıyorlarmış sanırım400 gram almıştı. Sadece anne sütü alıyor. Doktor normal dedi. 5 aylıkken 8200 civarındaydı.
Dogum kilosu kac suan kac kilo ve en son kac kilo aldiYa bana zayıf geliyor 4 aylık oldu resmen kilo alımı durdu
2750 dogmuştu 4 aylık kontrolünde 6 kilo 4.5 oldu halen 6 2haftador kilo almamısDogum kilosu kac suan kac kilo ve en son kac kilo aldi
3. Ay 550gr4 aylık ve 5 aylık aralığında kac grm aldılar
Anne sütümü bende endişelendim acaba acmı kalıyor ama huysuz bir bebek değil aç olsa aglar herhaldee cok kilo almıyor3. Ay 550gr
4. Ay 600gr
5. Ay 650gr almıştı
Kilosu
4. Ay 6850
5. Ay 7500
Doktorlar da 500 gram alması gerektiğini söylüyor masallahYanlış hatırlamıyorsam 4. Aydan 5. Aya geçerken 500 Gr civarı almıştı.
Banada zayıf geliyor ama yinede saglık daha önemli ek gıdaya geçtiniz miŞimdi baktım da oğlan benimki 2700 doğdu.
6150 4. Ay.
6750 5. Ay.
Görüntüsü zayıftı ama kilo alımı iyi diyordu doktor hep. Kendi persentilinde ilerledi.
Siz de persentilini takip edeceksiniz.
Alta geçmemesi lazım kendi persentilinde ilerliyorsa sorun yok.
2 aylık dan sonra anne sütü ağırlık fakat Çok huysuzluk ettiğinde gunde 1-2-3 kere değişirdi bu kaşık biberonla 60 CC mama yada sağdığım anne sütünü verirdim.Anne sütümü bende endişelendim acaba acmı kalıyor ama huysuz bir bebek değil aç olsa aglar herhaldee cok kilo almıyor
3 yaşındayız telefonuma kaydetmiştim ordan baktım sizin için :)Banada zayıf geliyor ama yinede saglık daha önemli ek gıdaya geçtiniz mi
Tesekkür ederim3 yaşındayız telefonuma kaydetmiştim ordan baktım sizin için :)
Hala fit benim oğlum
Teşekkür ederim2990 doğdu şuan 5 aylık daha 2 gün önce gittik doktora 6,200 kiloda endişelenmeyin alır
Oğlum 4 kilo doğdu hastaneden 3700 ile çıktık 2 gün sonra kontrolde tekrar 4 kilo olmuştu 6 Aylik olana kadar aylık ortalama 1000-1200 gram falan alıyordu 6 aylık olup iyice hareketlenince kilo alımı yavasladi aylık 600 800 gram falan alıyordu. Sadece anne sütü ile4 aylık ve 5 aylık aralığında kac grm aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?