• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 aylık oğlumun göğsünden kan geliyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sahranil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
33
0
86
Diğer
iyi akşamlar konuyu inşallahh doğru yere açmışımdır 5 aylık oğlum var ve birkaç gün önce atlletinde kan damlalrı gördüm bir gün iki gün sonra sağlık ocağında aşımız vardı doktora gösterdim oğlumun göğsünü sıktı ve kan geldi aile hekimi biraz bekleyelim zamanla geçer dedi içim rahat etmedi ve dün çocuk doktoruna götürdük ultrasona falan bakıldı herşey normal başına böyle bir olay gelen varmı doktorumuz takip et dedi hala akarsa gel dedi çok korkuyorum başına böyle bir olay gelen varmı

canım öncelikle sakin ol.. senbilinçli bi annesin, bu yüzden doktora götürmüşsün.. böyle bişey ilk defa duydum.. çok da şaşırdım.. bence bi doktorla sınırlı kalma.. bi kaç yere daha götür derim ben...geçmiş olsun

bence de başka bi doktora göstermende fayda var. bende ilk defa duyuyorum. Çok şaşırtıcı. umarım ciddi bişey yoktur.
Allah bol şifalar versin yavrunuza.

dr.kadir tuğcu adlı doktora sorulan bir soru ve cevap buldum belki yardımcı olur canım (geçmiş olsun)

İster kız ister erkek olsun, bütün bebeklerin memeleri, anne karnında iken anneden geçen "östrojen" hormonu sonucu az veya çok büyürler. Kendi haline bırakıldığında kendiliğinden geçen bu durum, maalesef bizim memleketteki "kocakarıların "önerileri ile memenin ovulması sonucu, sanki o memeleride bir bebek emiyormuş gibi uyarılırlar ve süt yapımı başlar. Merak etmesinler "kanser" değil... Ultrason önerilmesi, doktorun hayal gücünü gösteriyor.. Ellerini bebeğin memesinden çeksinler, onlar kendiliğinden geriler ve geçer. Kesinlikle ovalandığından oldu...

ben derim ki Çocuğunuzu bir üniversite hastanesine çocuk cerrahisi kliniğinde muayene ettirin. ..

Son düzenleme:
topigi okuyunca birkac yabanci site ve forumda arastirdim kendi kendine gececek bir durum, dert etmeyin lutfen kendinize. arkadasin acikladigi uzere hormonlarla alakali bir durum ben de oyle okudum. ayni durumda olan pek cok kisi var sizin gibi, panik olmayin yalniz doktora gosterin tabi ki iciniz rahat etsin. gecmis olsun

Merhaba,

5 aylık kızımın memesinden kan geliyor, günde 2-3 damla. Doktora götürdüm ama pek net bi cevap vermedi.

Konunun üzerinden 6 yıl geçmiş, sizde durum nasıl ilerledi bilgi verir misiniz?

İLerde biri bakarsa bilgi olsun diye yazıyorum;
1 hafta bactroban pomad kullandık, başta meme ucu sarı iltihap kurusu gibi oldu sonra kabuk bağladı, bu arda birkaç damla kan daha oldu. 1 hafta içinde tamamen geçti. Doktor yine de ultrason istedi ama sorun çıkmadı.

Benim oğlumda da 4 aylık sağ memesinden iğne ucu kadar kan gelmiş. Memesinden sanırım atletinde izler vardı. Siz ne yaptınız acaba tavsiyelerinizi ve tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

İLerde biri bakarsa bilgi olsun diye yazıyorum;
1 hafta bactroban pomad kullandık, başta meme ucu sarı iltihap kurusu gibi oldu sonra kabuk bağladı, bu arda birkaç damla kan daha oldu. 1 hafta içinde tamamen geçti. Doktor yine de ultrason istedi ama sorun çıkmadı.
Merhaba, pomadı çocuk doktoru mu verdi? Konun üzerinden yıllar geçmiş ama bizim başımıza yeni geldi böyle birşey. Benim oğlumda da 4 aylık sağ memesinden iğne ucu kadar kan gelmiş. Memesinden sanırım atletinde izler vardı. Siz ne yaptınız acaba tavsiyelerinizi ve tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Back