Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 5 aylık oğluma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

doruk2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
15
0
86
45
İstanbul
Merhaba,

İstanbul Avrupa yakası, Esenkent'te oturuyorum. 5 aylık oğluma bakacak, tecrübeli bir bakıcı arıyorum. Yatılı da olabilir, bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

Teşekkür ederim.

ben beylıkduzunde oturuyorum ve cocugunuza ıstersenız bakabılırım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben beylikdüzünde oturyorum 11 senedir bu işi yapıyorum 2 referansım var ve sertifikam var ararsanız sevinirim

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

merhabalar ben beylikdüzünde oturuyorum daha önce anaokulunda halkla ilişkilerde ve çocuk organizasyonu yapan bir firmada yöneticilik yaptım ardından oğlum olunca evden bir anne çocuk portalında danışmanlık yaptım.2 yaşındaki oğlumada kardeş gibi olacak kendi evimde yada sizin evinizde çocuğunuza bakmak isterim.oğlumla birlikte.Çocukları çok seviyorum ve esenkette bize oldukça yakın sayılır kendi evimde oldukça temiz ve çocuklşar için herşey mevcut kendi çocuğumda olduğu için.Her iki şekilde de çocuğunuza kendi yavrum gibi bakacağıma emin olabilirsiniz.Severek bakarım.xxxxxx

merhabalar yakın sayılırız bende beylikdüzünd eoturuyorum 4 yıllık üniversite mezunuyum.bebek bakımı ve çocuk psikolojisi üzerine seminerlere katıldım eğitim aldım.2 yaşındaki oğlumuda kendim büyütüyorum.sigara kullanmıyorum.severek bebeğinize bakarım.bana ulaşırsanız detayları konuşalım.tel.xxxxx

Back