Bebek Beslenmesi 5 aylık kızımın gaz problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beraytanem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
12
0
6
İstanbul
Merhabalar benim 5 aylık bi kızım var.Doğduğu günden beri çok gazlı bi çocuk.Hemen hemen bütün gaz damlalarını denedik ama fayda etmedi.Ara ara kakasında sümüksü kötü koku ve kan görüyorum.doktor antibiyotik te kullandırmıyor.Karnı sürekli şis.Anne sütü almaya devam ediyor.Dün mevye püresine başladık.Kilosuda düşük dedi doktor.5480 gr 6,5 kilo olması gerekiyormuş.Ek gıdaya başlayalım dedi.Çok üzülüyorum.Bide süt içmek istemiyor uyurken içiriyorum uyanıkken almıyo kaşıklı vermek zorunda kalıyorum.
Bu durumlarla karşılaşan varmı acaba...

Merhabalar benim 5 aylık bi kızım var.Doğduğu günden beri çok gazlı bi çocuk.Hemen hemen bütün gaz damlalarını denedik ama fayda etmedi.Ara ara kakasında sümüksü kötü koku ve kan görüyorum.doktor antibiyotik te kullandırmıyor.Karnı sürekli şis.Anne sütü almaya devam ediyor.Dün mevye püresine başladık.Kilosuda düşük dedi doktor.5480 gr 6,5 kilo olması gerekiyormuş.Ek gıdaya başlayalım dedi.Çok üzülüyorum.Bide süt içmek istemiyor uyurken içiriyorum uyanıkken almıyo kaşıklı vermek zorunda kalıyorum.
Bu durumlarla karşılaşan varmı acaba...

canım geçmiş olsun
"Nurse Harveys"diye bitkisel gaz şurubu var
onu dene bence,yeğenime biz bunu kullandık çok memnun kaldık çocuk rahatladı sonunda
şlddetle tavsiye ediyorum,bütün eczanelerde bulabilirsin

canım geçmiş olsun
"Nurse Harveys"diye bitkisel gaz şurubu var
onu dene bence,yeğenime biz bunu kullandık çok memnun kaldık çocuk rahatladı sonunda
şlddetle tavsiye ediyorum,bütün eczanelerde bulabilirsin

denedim :( ilk denediğim oydu ama faydası olmadı.Çok gaz damlası denedim .fezene çayı denedim kimyon denedim.Ama faydası olmuyo yine karnı gurul gurul yine iş.Kakasını yapana kadar süt almakta istemiyor.Anca uyurken verebiliyorum....

ek gıda ya hepsını karsıtır ver yada ayrı ayrı tatları dene cocgun ağızının tadını bulursun en azından tavuk severse tavuk et severse et ondan sonra düzelir inş

Back