5 aylık kızımın gaz paromlemi

beraytanem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
12
0
6
İstanbul
Merhabalar benim 5 aylık bi kızım var.Doğduğu günden beri çok gazlı bi çocuk.Hemen hemen bütün gaz damlalarını denedik ama fayda etmedi.Ara ara kakasında sümüksü kötü koku ve kan görüyorum.Doktor antibiyotik te kullandırmıyor.Karnı sürekli şis.Anne sütü almaya devam ediyor.Dün mevye püresine başladık.Kilosuda düşük dedi doktor.5480 gr 6,5 kilo olması gerekiyormuş.Ek gıdaya başlayalım dedi.Çok üzülüyorum.Bide süt içmek istemiyor uyurken içiriyorum uyanıkken almıyo kaşıklı vermek zorunda kalıyorum.
Bu durumlarla karşılaşan varmı acaba...

çok geçmiş olsun zor bir durum günde 3 öğün rezene içiyordum gazlı içecekler kahve süt tüketme senin yediklerin içtiklerindende oluyor normalde 3 ayından sonra gaz problemi kalmıyor bebeklerde yalnız bazı bebeklerin uzun sürüyormuş gaz probleminin geçmesi doktor öyle demişti banada

benimde 3.5 aylık kızım var azalmış olsada halen gazımız devam ediyr ama senin anlattığın kadarıyla kakasının öle olması bağırsaklarında enfeksiyon olduğunu gösterir ve enfeksiyonlu çocuk çok iştahsız olur bence başka bir doktora götr ve kaka tahlili yaptr çünkü benim kızımdada idrar yolu enfeksiynu vardı çok iştahsızdı kakası kötü kokuyrdu dr hep soruyrdu kan veya sümüksü şeyler varmı diye bence çok önemli enfeksiyonu geçmediği sürece iştahsızlığı devam edicek öpyr bebişini..

bide sab simplexs kullandınmı yada biogaya daha etkili gaz ilaçları bunlar

sab simplexs kulladım evet ama fayda etmemişti.Biogaya dogdugu günden beri kullanmaya devam ediyorum.Şimdi yogurt başladık.Bide anne sütünün içine pirinç unu karıştırıyoruz kakası baya düzeldi ama gazı hala var.Bide çok iştahsız bi bebek yemek istemiyor.Uyurken süt içiyo uyanıkken kaşıkla oyun ede ede veriyoruz.

Kaç yaptırdım kaka tahlili hatırlamıyorum bile.Uzman doktoru bagırsakta enfeksiyon var dedi.Antibiyotik başladı.2 kez kullandım.Bide çocuk gastroentoloji doktoruna yönlendirdi profosore.Götürdüm sonuçlarıyla birlikte ilaçlarınıda götürdüm.Biogaya kullan ama antibiyotigi kesiyoruz dedi kullandırmadı.Sümüksü ve kan ara ara bebeklerde antibiyotik kullanmıyacagız bi yere yapalım derken başka yerlere zarar verir dedi.Ama şimdi anne sütüne pirinç unu koyuyruz.Bir ögündede yogut vermeye başladık.Kaka kıvamı daha iyi ama hala iştahsız ve gazı varrr...

Uzun süredir rezene içiyorumm.gazlı içeceklerin tadını unuttum bile.Ben çözüm bulamaz oldum.Knedimi buna alıştırmaya çalışıyorum.Çünkü çözüm bulamaz oldum artık:) Zamana bırakmak en iyiysi sanırımm...

anlattıgınıa gore bebek için yapılabılecek her seyı yapmıssın.sadece gazlı ıcecek degıl yedıklerınede dıkkat etmelısın.senden gecıyor olabılır buyuk ıhtımalle.bır sure kendı yedıklerıne dıkkat et bakalım.sıcak su torbası cok ıyı gelıyor gaz ıcın ama havalar cok sıcak bebeıs ıstemeybılır.bız butun kış sıcak su torbasını ayagımızdan eksık etmemıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…