- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfama bak canım. fiyatlarım çok komik. ve birçoğu markalıArkadaslar siteye yeni uye oldum 5aylik kizim icin ikinci el temiz esyalar(yurutec kiyafet oyun parki oyuncaklar banyo esyalari vs akliniza gelebilecek hersey ) ariyorum maddi durumumuz pek musait olmadgi icin uygun fiyatli olmasi ilk tercihim ilgilenirseniz cok sevinirim
Arkadaslar siteye yeni uye oldum 5aylik kizim icin ikinci el temiz esyalar(yurutec kiyafet oyun parki oyuncaklar banyo esyalari vs akliniza gelebilecek hersey ) ariyorum maddi durumumuz pek musait olmadgi icin uygun fiyatli olmasi ilk tercihim ilgilenirseniz cok sevinirim
Arkadaslar siteye yeni uye oldum 5aylik kizim icin ikinci el temiz esyalar(yurutec kiyafet oyun parki oyuncaklar banyo esyalari vs akliniza gelebilecek hersey ) ariyorum maddi durumumuz pek musait olmadgi icin uygun fiyatli olmasi ilk tercihim ilgilenirseniz cok sevinirim
merhaba,
bende ayaklı banyo küveti var. filesi ile birlikte vereceğim. Neredesiniz? kargo ile gönderilebileceğini düşünmüyorum zira ayaklar kapansa bile küvet katlanabilir bişey değil maalesef. Antalya dayım ben
C
Canim bn mugladayim tesekkur ederm ilgine ama dedigin gibi kargo olayi var kotu olmusCanim bn mu
Yurutec icinne kadar dusunuosunzCnm bendede yürüteç ve banyo lüveti fiesi var düşünürsen istanbuldayım
Kargo dahil 40tl mi bz 35tl ye n11.com da gordk bi tane ama tam karar veremedk daha son fiyat 40 mi yani100 liraya aldık benim sayfamda var bakabilirsin 40 lira düşünüyorum
Cnm 20 liraya yıne var ama biz iyisi olsun diye araştırıp almıştık şuan piyasada bak en ucuzu 120 lira sunny baby daisy yürüteç markası