• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 aylik kızıma oyuncak kiyafet yurutec oyun parki vs ariyorum

Witchbaby

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
630
842
103
Arkadaslar siteye yeni uye oldum 5aylik kizim icin ikinci el temiz esyalar(yurutec kiyafet oyun parki oyuncaklar banyo esyalari vs akliniza gelebilecek hersey ) ariyorum maddi durumumuz pek musait olmadgi icin uygun fiyatli olmasi ilk tercihim ilgilenirseniz cok sevinirim

Arkadaslar siteye yeni uye oldum 5aylik kizim icin ikinci el temiz esyalar(yurutec kiyafet oyun parki oyuncaklar banyo esyalari vs akliniza gelebilecek hersey ) ariyorum maddi durumumuz pek musait olmadgi icin uygun fiyatli olmasi ilk tercihim ilgilenirseniz cok sevinirim
sayfama bak canım. fiyatlarım çok komik. ve birçoğu markalı

Donencenin fiyatini ogrenebilir miyim sanirsam orda ikisini 70 e verecegni soylemissn digerlernn tekli fiyatlarni ogreneblr mym

Siteye pek hakim degilim bide telefondan giriyorum tam anlasilmiyor sayfalardan

canım bende de 6-12 ay için kışlık kıyafetler mevcut. Aşağıdaki linkten bakabilirsin. kalanlar 2. ve 3.sayfada.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lere-kışlıklar-temiz-ve-az-kullanıldı.735874/

merhaba,

bende ayaklı banyo küveti var. filesi ile birlikte vereceğim. Neredesiniz? kargo ile gönderilebileceğini düşünmüyorum zira ayaklar kapansa bile küvet katlanabilir bişey değil maalesef. Antalya dayım ben

Ceren

Birer kere giyilmiş elbiseler
Lcw 6-9 ay kalın
image.jpg

H&m 4-6 ay yazlık
image.jpg

Birkaç tane daha giyim var bir arkadaş almazsa eklerim
image.jpg
image.jpg
image.jpg Ahşap morhipodan
image.jpg Bright starts ve chicco
image.jpg Bebedor
image.jpg Chicco
image.jpg Ikea
image.jpg Ikea

Ankara'da iseniz ikea Küvet var
Ama yine bir arkadaş almazsa olabilir

Canim bn mu
merhaba,

bende ayaklı banyo küveti var. filesi ile birlikte vereceğim. Neredesiniz? kargo ile gönderilebileceğini düşünmüyorum zira ayaklar kapansa bile küvet katlanabilir bişey değil maalesef. Antalya dayım ben

C

Cnm 20 liraya yıne var ama biz iyisi olsun diye araştırıp almıştık şuan piyasada bak en ucuzu 120 lira sunny baby daisy yürüteç markası

Fotolarna baktm cnm cok guzl gercktn esime sormm lazm kalitesne sozm yok sadece eksik cok oldgu icin maddiyatmz yok bu ara yoksa seve seve alirim
Cnm 20 liraya yıne var ama biz iyisi olsun diye araştırıp almıştık şuan piyasada bak en ucuzu 120 lira sunny baby daisy yürüteç markası

Orda nasil bilmiorum ama burda havalar sogumaya basladi vede kizima aldiklarmz kucuk gelmeye basladi gecen ay 6-9 aylik giydiriodum simdi onlar bile tepesne cikti sisko degil ama nedendr anlamadm daha cok oyun istiyor ve bni boguyor bnde oyalick bisiler ariyorm yurutec icindeerken dediler ama kizim cokhevesli yurumeye masallah iste boyle bzm durumumz

Bn isterim ama dedigim gibi esime sormm lazm calismiorum calissam hemen alirim erkek elinebakmak kotu bi duygu

Back