Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 5 aylık kızım zayıf mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 123a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

123a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
82
0
96
Bursa
Arkadaşlar kızım 5.ayını bitirdi ve geçen aydan bu aya 500 gr almış.Nasıl az diye kafama çok takıyorum acaba besleyemiyorum diye.Ek besin de alıyor beni emmiyor. Mama yiyen çocuk alır diyolar ama neden almıyor ? kendi ayındaki bebeklere göre hep küçük kalıyor gibi.Acaba yediği ek besinlerden artık ne kadar yemesi lazım 1 kaseyi bitirebilir mi ?

1 ayda 500 gr gayet iyi.
sırf kilo alsın diye dayamayın zavallı bebeye mamayı yahu yazık ona.
zaten bütün annelere göre çocukları zayıf ve iştahsız oluyo hep ben bunu gördüm :27:

1 ayda 500 gr gayet iyi.
sırf kilo alsın diye dayamayın zavallı bebeye mamayı yahu yazık ona.
zaten bütün annelere göre çocukları zayıf ve iştahsız oluyo hep ben bunu gördüm :27:

beni emmediği için mecburen mama ve ek besinler veriyoruz.Şu anki kilosu 6.600 oldu ne bileyim çevremdeki bebekler kızımdan hep iri.Tabi ki karşılaştırma yanlış ama ister istemez oluyo.Herkesde zayıf deyince üzülüyorum işte. Acaba besleyemiyorum diye.

benim bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak bu ay bir idrar yolu enf. geçirdik. kilosu geçen ay 5600 dü şimdi ise 5400. 200 gr verdi. 2. ay 500 gr, 3. ay 600 gr almıştı. bence senin bebeğinin kilosu gayet iyi.

mrb canım senı gayet ıyı anlıyorum.benım kızda tam 5ay27gunluk suanda 6.500kg aslında 6.700du ama hasta oldu kusmaktan 2gunde bır ayda aldıgı 200gr gerı verdı.benımde cok canım sıkılıyor ınan herkes saglıklıysa....dıyor bılıyorum ama onun sıska bacaklarını bazen ıcıne coken karnını gorunce o kadar uzuluyorumkı cok bısey ıstemıyorum sadece azıcık kendını toplasın sısman degılde balıketlı olsun olmuyor ne yapsam.inek sutune alerjısı cıktı dıyetteyım.ne mama ne de ek gıda ıstıyor hergun savasıyorum corbalar meyve purelerı sutsuz kahvaltı tozları yok yok yok az once vıtamın verdım onu bıle tukurdu.bı care bılen varsa yazsın lutfen

mrb canım senı gayet ıyı anlıyorum.benım kızda tam 5ay27gunluk suanda 6.500kg aslında 6.700du ama hasta oldu kusmaktan 2gunde bır ayda aldıgı 200gr gerı verdı.benımde cok canım sıkılıyor ınan herkes saglıklıysa....dıyor bılıyorum ama onun sıska bacaklarını bazen ıcıne coken karnını gorunce o kadar uzuluyorumkı cok bısey ıstemıyorum sadece azıcık kendını toplasın sısman degılde balıketlı olsun olmuyor ne yapsam.inek sutune alerjısı cıktı dıyetteyım.ne mama ne de ek gıda ıstıyor hergun savasıyorum corbalar meyve purelerı sutsuz kahvaltı tozları yok yok yok az once vıtamın verdım onu bıle tukurdu.bı care bılen varsa yazsın lutfen

Allah kolaylık versin canım senin işin daha da zormuş.

Back