Çocuk Hastalıkları 5 aylık kızım hasta ve balgam çıkaramıyor..Bu konuda fikir verir misiniz ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

a_seyma

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
3.583
85
358
5 aylık kızım hasta oldu teyzelerı... sıddetlı oksuruk burun akıntısı yuksek atesbalgam sıkayetyle dustuk doktor yollarına... doktor burun damlası ve oksuruk surubu verdı... sımdı oksuruyo kuzum ılaclar balgamını sokuyo ama agzından atamıyo kusamıyoda... bugun sabah bı baktım kakasında boyle sumuk gıbı sunen boyle balgam gıbı seyler var... bu atamadıgı balgamı alttanmı cıkarıyo yoksa bu baska bı hastalıgın habercısı mı?? nolur tecrubelı anneler yardımcı olunnnn tesekkurler

geçmiş olsun güzelim, allah acil şifalar versin..
bu aralaf salgın var dikkat etmen lazım,
kakasında çıkan şeye "mukus" mu ne deniyor ve genelde bebeğin rahatsız olduğuna işaret ediyor.
başka bir hastalığı belirtirmi bilemem, ama zaten hasta olduğundan olması lazım, benim bebişimde genelde üşüttüğünde kakası dediğin gibi oluyor. fazla endişelenme bundan dolayı, ilaçlar tesir eder, ama ilaç vermek istemiyorum dersen, öncelikle ılık bir duş ve inca giydirerek ateşini düşürüp.
saf zeytin yağının içine çay kaşığı ucuyla karabiber koyup, bebişinin bağrına ve sırtına sürüp gazete kapatarak veya sıcak havlu koyarak öksürüğünün kesildiğini görebilirsin.
öncelikle senin sabırlı ve iyi olman gerek, umarım bir an önce düzelir.
allahtan sana sabır bebişine acil şifa ve eşininde büyük destek olmasını temenni ederim.

tesekkurler canımm vahvolduk ınan kı zeytınyaglı olan tarıfı denıyecem gece yatmadan once cok tesekkurler... korkuyorum kuzumun sesıde kısık...

canım meraklanma aynısını birebşr yasadım ve tam anlamıyla ıyleseli 4 gun oluyo mahfolduk bızede ıkı surup vermıstı ve kakasından atıyo balgamı ıster ıstemez ben ılacları fazla vermedım 6 gunde kestım kızım 5 aylık ama hergün ıhlamur içine 4 5 adet kuru kuşburnu tanesi 3 4 tane kuş üzmü kattım içirdim sen sakin ol annesi cabık gecer inş

11 gıbı ateslendı yıne.. 39 oldu fıtıl verdım doktorumuzu aradık yarın getırın bakalım dedı.. kakasıda yesıl sumuksu balgam gıbı... acaba baska bısey mı korkuyorum ya

canım bence beklemeyin başka bir doktorada götürün hem ateş hem ishal bebeklerde tehlikeli olabiliyor su kaybı yaşıyorlar bence bekleme arkadaşlarında dediği gibi salgın var heralde benim kızımda hasta 5 gündür 2 gündür ilaç veriyorum birde kuru inciri sütle kaynatıp içiriyorum öksürük balgam için kızımı biraz rahatlattı benim kızım 15 aylık

gıttık bugun doktora kaka tahlılı yapıldı tekrar bısey cıkadı temız dedı doktor... ama kakası tesıl sumuksu ve kokuluysa amıptır o dedı bazen tahlıllerde goremıyoruz dedı.. yanı kızım amıp olmus.. bıde soguk algınlıgı ıkısını bı arada gecırıyo... antıbıyotık baslıyoruz

geçmiş olsun allah daha kötüsünden sakınsın inşallah ilaç tedavisiyle çabucak iyileşir inşallah küçük kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…