- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
-
- Konu Sahibi Karanlik111
Canım benım 6,5 aylık oğlumda yaklaşık bı bucuk aydır cığlık atıyo ama keyfı varken senın bebeğin de oylemı acaba bılemedım
Kesinlikle dis cikartiyor canim.benim kizima doktor minik minik toplar verdi agzina veriyosun.emiyo o rahatlstiyo.soguk salatalik havuc gibi sert seyler verebilirsin canim.bide su bildigimiz ici su dolu dis kasiyacaklsrini buzluga at sonra ver eline.insallah atessiz gecer dis doneminiz biz bukonuda sansliydik.
ismini alablrsem çok sevinirim.:)Bilmiyorum isim vermek dogrumu nette arattirirsaniz bulursunuz.almanyada yasiyorum minik minik papatya gibi bitkilerin oldugu toplar.acisini almiyor sadece o bolgeyi rahatlatiyo ve cocuk huysuzlanmiyo.tadida cok guzel.seker gibi.8 tane dilinin ustune koyuyirsunuz.bebek emiyo.istersenuz ozelden adini yazabilirim
Bende merak ettim benim oglum da iki gündür birden bire çığlık atıp arkasından ağlıyor, gündüz farkli saatlerde bir de gece aynı saatte 3,5 aylık anlam veremedim.bir tek siz degilsiniz . Ama sizinki dis sancisina benziyor çık kuvvetli bir ihtimal ki dış cikartiyor
merhaba 5 aylık bir bebeğim var eskiden huysuzluğu yoktu öyle ağlaması sızlaması yoktu.ama yaklaşık 2 haftadır hep çığlık aıtyor sanki huzursuz gibi.dr kontrolunda bir sıkıntısı yoktu daha yeni gittik.elide sürekli ağzında ve çook salyası akıyor.diş mi acaba bilemedim.var mı aranızda bunu yaşayan?