5 aylık kızım çığlık atıyor sürekli???

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
merhaba 5 aylık bir bebeğim var eskiden huysuzluğu yoktu öyle ağlaması sızlaması yoktu.ama yaklaşık 2 haftadır hep çığlık aıtyor sanki huzursuz gibi.dr kontrolunda bir sıkıntısı yoktu daha yeni gittik.elide sürekli ağzında ve çook salyası akıyor.diş mi acaba bilemedim.var mı aranızda bunu yaşayan?

Canım benım 6,5 aylık oğlumda yaklaşık bı bucuk aydır cığlık atıyo ama keyfı varken senın bebeğin de oylemı acaba bılemedım

Canım benım 6,5 aylık oğlumda yaklaşık bı bucuk aydır cığlık atıyo ama keyfı varken senın bebeğin de oylemı acaba bılemedım

keyfi mi değil mi belli olmuyor.bazen çığlık atıyor sonra ağlıyor, bazende susup agulamaya başlıyor. bazen o kadar abartıyor ki korkuyorum boğazı filan ağrıycak diye.

Sonunda ağlama oluyo nadıren cunku sıkılıyor kendını oynatmaktan sende ıyıye yor arkadasım ıyı olsun ınsallah

Bende merak ettim benim oglum da iki gündür birden bire çığlık atıp arkasından ağlıyor, gündüz farkli saatlerde bir de gece aynı saatte 3,5 aylık anlam veremedim.bir tek siz degilsiniz . Ama sizinki dis sancisina benziyor çık kuvvetli bir ihtimal ki dış cikartiyor

Benim kizim 8 aylik yaklasik 2 aydir sevindiginde ,sıkıldiğında,dişleri kaşindiğinda,uykusu geldiğinde hatta ortada hiç birsey yokken sadece cani istediği için ciğlik atiyor :) konusana kadar kendilerini ifade etmenin en kolay yolunun çiğlik :) sizinkide ciğliği keşfetmiş bence kötü düsünme hiç :)

Kesinlikle dis cikartiyor canim.benim kizima doktor minik minik toplar verdi agzina veriyosun.emiyo o rahatlstiyo.soguk salatalik havuc gibi sert seyler verebilirsin canim.bide su bildigimiz ici su dolu dis kasiyacaklsrini buzluga at sonra ver eline.insallah atessiz gecer dis doneminiz biz bukonuda sansliydik.

Minik toplar dediğiniz nedir nasıl bişeydir?

doktor kontrolleri normal se kesinlikle diştendir.benim kızımda 2.5 aylıkken başladı sıkıntılar 5 aylık oldu çıktı dişi.şimdi huzursuzluğu devam hepsi çıkana kadar çekcez böyle artık.gazı ne zaman bitcek diye gün sayarken tam gazı bitti dedik diş başladı.canları sağolsun :))

Bilmiyorum isim vermek dogrumu nette arattirirsaniz bulursunuz.almanyada yasiyorum minik minik papatya gibi bitkilerin oldugu toplar.acisini almiyor sadece o bolgeyi rahatlatiyo ve cocuk huysuzlanmiyo.tadida cok guzel.seker gibi.8 tane dilinin ustune koyuyirsunuz.bebek emiyo.istersenuz ozelden adini yazabilirim

mjlarınza teşekkrler henüz ek gıdaya başlamdkk havc vs olmzda dş kaşıyıcısı veriyorm pek anlamıyor. ama sanırım diş olayı.elide ağznda hep.top olayını dr e bi sorcm bkalm.

ismini alablrsem çok sevinirim.:)

Alerjikka diye bir jel vermişti bize dr. tamamen bitkisel. sabah akşam onu sürüyordum.
ama ne zamanki taze soğanı duydum ve denedim, işte o zaman sorunsuzca geldi diş :)

merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum kızımın da maalesef diş dönemi huysuz,ateşli,iştahsız ve bol uykusuz geçiyordu. osanit artık türkiue de satılıyor. İnternetten bir bakın isterseniz. :)

canim senin bebegin kucuk o yuzden sesini yeni kesfediyor ama kendi cigligindanda korkuyor olabilir aklinda bulunsun. Ayrica sasiracabilirsin ama benim kiz kardesim 4 aylikken dis cikarmisti :)

dis gibi duruyor. Parmaginla yokla bakalim birseyler hissedebilicekmisin. Veya cocugu olan baska birinin bebeginin agzina bakmasini istersen onlarda anliyabilir. Dis cikarken ates olabilir, ishal , salyasi akar, issirmaya calisir, eli agzinda olur, yanagi sicak olur, istahsiz, uykusuz, huzursuz

Benım bebegım suan 6bucuk aylık bızım neredeyse 3.ayından berı soyledıgın butun belırtıler vardı elını kolunu degıl yattıgı carsafı tutup sokuyodu agzına bezını actıgımda ayaklarını elıne ne verırsem agzındaydı ve herkz erken dıs cıkarcak dıyodu doktoru bıle oyle soylemıstı damakları serttı parmak uzatnca ısırıyodu jel vermıstı doktr dgru dzgun kullanmadm.havuc ıcın ek gıdaya baslamadık demıssın yemek mama vb bısey demıyoruz kı havucu ısırıp yıyemezde zaten sadece onu ısırıp rahatlasın dıye ayrıca 5aylıkmıs bıze doktoru 6ayda ek bıseylere basla demıstı ben yemeklerı bıle yedırıyorum suan emıyoda.bıde su cıglık olayı sabahları oyun oynarken sevndıgınde durduk durmdk yere cıklıklar atıyo hemde son ses o kdr cok sesı cıkıyo kı bazen korkutuyo bırden yapınca apartmandkıler de cocuga bısey oluyo sanıyodr heralde.bu arada mesajm uzun oldu ama bızımkının alttakı 2dişi birden patladı bu hafta huysuzluk flan basladı gündz keyfı yerınde ılgı ıstıyo gecelerı uyurken atesı cıkıyo ve cok uyanmaya basladı sennkıde buyuk ıhtmal dıs agrıları baslamıstır umarm sorunsz gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…