Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aylık hamileyim sizce göbeğim normalmi cinsiyet tahmini eder misiniz
- Konu Sahibi Azizekndz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- 19 Aralık 2017
- 394
- 146
- 53
- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 31
ilk bebekse belli olmuo bn 7 aylik gebeydim 5 ayliksin diolardi simdi simdi ikinciye hamileyim karnim cabuk buyuyoGöbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
herkesin vücut yapısı farklı. Ayrıca 18 hafta için iyi bence. Bazılarının 15. haftada bile inanılmaz büyük oluyo. yapısal bu. Bebeğiniz hayırlı olsun :)Göbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz
5 aylık için normal bence göbeğiniz benim de böyleydi. bundan sonra olacak asıl büyüme zaten:) özellikle 6. Aydan sonra.. cinsiyet için yorumda bulunamayacağım. Sağlıklı doğumlar :)Göbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz
- 21 Mart 2016
- 911
- 977
- 53
Bebeğin cinsiyeti karın şişliğinden, vücut şeklinden asla belli olmaz. Her hamilelik biriciktir. Her kadının vücudu kendine özgü şekillenir. Bana 4 aydan sonra anca karnın çıkar dediler ama ben tabi kimseye kulak asmadım. İnsanlar işi öyle bir ilerletmiş ki neredeyse kaşının gözünün şeklinden bile cinsiyet belirliyorlar.
13.haftada kocaman çıkmıştı benim karnım otobüste yer vermeye başladılar. 19.haftaya girdim, Allah nasip ederse kızım olacakmış, göbeğim benden önce yürüyor, kocaman. Demek ki benim hamileliğim de böyle koca karınlı geçecek.
Bazı kadınlarda karınlar minicik çıkıyor. Hiç kilo almıyorlar hatta kilo verenlerini bile duydum. Önemli olan doktor kontrollerinde bebeğin boyu kilosu sağlığı yaşadığı yerinden memnun mu bunlar önemli.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
13.haftada kocaman çıkmıştı benim karnım otobüste yer vermeye başladılar. 19.haftaya girdim, Allah nasip ederse kızım olacakmış, göbeğim benden önce yürüyor, kocaman. Demek ki benim hamileliğim de böyle koca karınlı geçecek.
Bazı kadınlarda karınlar minicik çıkıyor. Hiç kilo almıyorlar hatta kilo verenlerini bile duydum. Önemli olan doktor kontrollerinde bebeğin boyu kilosu sağlığı yaşadığı yerinden memnun mu bunlar önemli.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Benim göbeğimde çıkmamıştı.7 aylık hamileyken, kızkardeşimin arkadaşıyla çarşıda karşılaştık.Kızkardeşim laf arasın da, ablam hamile ona bakmaya geldim dedi. Kız, 7 aylık olduğunu duyunca şok oldu.Hiç göbeği yok.Nasıl 7 aylık hamile demişti.Kimi insanın karnı fazla büyümüyor.Sizde bence hiç kafanıza takmayın.
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Göbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz
Kız hamile değilim ama benim karnım bile senden daha belirgin Ama seninki iyi bişey tabiki iç karın diye bişey duyuyorum onunla alakalıdır belki bi arkadaş da yazmış bu aralar hamur işini fazla kaçırıp göbüş çıkmış gibi hayırlı doğum olsun inşallah canım