• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık hamileyim sizce göbeğim normalmi cinsiyet tahmini eder misiniz

Azizekndz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
4
2
36
29
Göbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20180530-015917.png
    Screenshot_20180530-015917.png
    248,7 KB · Görüntüleme: 1.178
Ic karniniz genis.olabilir o yuzden cok cikmamistr ama takmayın zaten kocaman olacak büyüdükçe

Gostermiyosa kizdir bence :KK53:
Benim kizim 19 haftalıkken göstermişti :anne::deli:

Göbeğimi çok küçük buluyolar yiyorum istahim var ilac kullanmıyorum 18 haftalik gebeyim sizce göbeğim normalmi gobegimin tioine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz
ilk bebekse belli olmuo bn 7 aylik gebeydim 5 ayliksin diolardi simdi simdi ikinciye hamileyim karnim cabuk buyuyo

herkesin vücut yapısı farklı. Ayrıca 18 hafta için iyi bence. Bazılarının 15. haftada bile inanılmaz büyük oluyo. yapısal bu. Bebeğiniz hayırlı olsun :)

5 aylık için normal bence göbeğiniz benim de böyleydi. bundan sonra olacak asıl büyüme zaten:) özellikle 6. Aydan sonra.. cinsiyet için yorumda bulunamayacağım. Sağlıklı doğumlar :)

Ilk gebelikte normal :) hemen cikmiyor göbüş. Benimde 7. Ayda belirginlesti. Suan bile hala cok fazla degil :) kisiye gore vucut yapisina gore degisiklik gosteriyor.

Bebeğin cinsiyeti karın şişliğinden, vücut şeklinden asla belli olmaz. Her hamilelik biriciktir. Her kadının vücudu kendine özgü şekillenir. Bana 4 aydan sonra anca karnın çıkar dediler ama ben tabi kimseye kulak asmadım. İnsanlar işi öyle bir ilerletmiş ki neredeyse kaşının gözünün şeklinden bile cinsiyet belirliyorlar.

13.haftada kocaman çıkmıştı benim karnım otobüste yer vermeye başladılar. 19.haftaya girdim, Allah nasip ederse kızım olacakmış, göbeğim benden önce yürüyor, kocaman. Demek ki benim hamileliğim de böyle koca karınlı geçecek.

Bazı kadınlarda karınlar minicik çıkıyor. Hiç kilo almıyorlar hatta kilo verenlerini bile duydum. Önemli olan doktor kontrollerinde bebeğin boyu kilosu sağlığı yaşadığı yerinden memnun mu bunlar önemli.

Bebeğiniz hayırlı olsun.

Benim göbeğimde çıkmamıştı.7 aylık hamileyken, kızkardeşimin arkadaşıyla çarşıda karşılaştık.Kızkardeşim laf arasın da, ablam hamile ona bakmaya geldim dedi. Kız, 7 aylık olduğunu duyunca şok oldu.Hiç göbeği yok.Nasıl 7 aylık hamile demişti.Kimi insanın karnı fazla büyümüyor.Sizde bence hiç kafanıza takmayın.

Kız hamile değilim ama benim karnım bile senden daha belirgin Ama seninki iyi bişey tabiki iç karın diye bişey duyuyorum onunla alakalıdır belki bi arkadaş da yazmış bu aralar hamur işini fazla kaçırıp göbüş çıkmış gibi hayırlı doğum olsun inşallah canım ❤️

Back