5 aylık gebelik sonlandırma 😔

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
Merhaba kuzenim şu an hastanede 5 aylık bebek heyet kararıyla sonlandırma kararı alındı.hapla sonlandırıyolarmış. Sabahtan beri hastanede alttan bir hap koyuyorlarmış Ama bu saat oldu halen daha ağrısız hiçbir şey olmamış doktorlar canı ne zaman isterse bebek o zaman gelir parça parça düşecek demiş böyle olduğunu biz bilmiyorduk çok şaşırdık iğne ile yapıyorlar diye düşünmüştük başından geçen arkadaşlar lütfen yazabilir mi nasıl oluyor devlet hastanesi diye mi böyle eğer bebek gelmezse iki üç gün içinde kürtaj yapacaklarmış Ben de 5 aylık bebek nasıl kürtaj olur dedim Yani devlet olduğu için mi böyle acaba?

Merhaba kuzenim şu an hastanede 5 aylık bebek heyet kararıyla sonlandırma kararı alındı.hapla sonlandırıyolarmış. Sabahtan beri hastanede alttan bir hap koyuyorlarmış Ama bu saat oldu halen daha ağrısız hiçbir şey olmamış doktorlar canı ne zaman isterse bebek o zaman gelir parça parça düşecek demiş böyle olduğunu biz bilmiyorduk çok şaşırdık iğne ile yapıyorlar diye düşünmüştük başından geçen arkadaşlar lütfen yazabilir mi nasıl oluyor devlet hastanesi diye mi böyle eğer bebek gelmezse iki üç gün içinde kürtaj yapacaklarmış Ben de 5 aylık bebek nasıl kürtaj olur dedim Yani devlet olduğu için mi böyle acaba?
Bu konuda çok fazla bilgim yok ama benimde bi komşumun 5.5 aylık kalbi durmuştu suni sancı vererek normal doğumla sonlandirmislar

Bu konuda çok fazla bilgim yok ama benimde bi komşumun 5.5 aylık kalbi durmuştu suni sancı vererek normal doğumla sonlandirmislar
Cevabın için teşekkürler suni sancı veriyorlar hap olarak ama ne sancı var ne Ağrı hiçbir şey yok kanama da yok bekliyor kız sabahtan beri akşam oldu hala hiçbir şey yok Bir de kürtaj yaparız demeleri garip geldi 5 aylık olduğu için bebek

Cevabın için teşekkürler suni sancı veriyorlar hap olarak ama ne sancı var ne Ağrı hiçbir şey yok kanama da yok bekliyor kız sabahtan beri akşam oldu hala hiçbir şey yok Bir de kürtaj yaparız demeleri garip geldi 5 aylık olduğu için bebek
Çok bilgim yok geçmiş olsun bazen de iyi doktor denk gelmiyor umarım kolaylıkla atlatır

Ben değil ancak bir arkadaşım yaşadı detaylı ultrason sonrası özel hastanede aynı şekilde düşürmesi beklendi normal prosedür bu maalesef fitil ile bebeğin kalp atışını durduruluyor ve doğal bir şekilde düşmesi bekleniyor bir nevi doğum aslında hiç bir farkı yok 😞 doğurtamazlar çünkü doğumun kendisine bebek de katkıda bulunur kendini iter kanala girer vs burada hormonlar da devre dışı olduğu için daha zorlu olacaktır. Rabbim sabır versin

Oluşmuş bir bebek nasil parca parca düşecek ya?
Neden sezaryen tercih edilmiyor doktorlar tarafindan bu tarz olaylarda? Cok kotu bir deneyim anne icin😔

Ben tecrübe ettim malesef. Ama bana 2 3 gün düşmezse kürtaj ve parça parça düşecek diye birşey kesinlikle söylenmedi hatta ben pıhtılı kanamam olunca hemşireyi çağırdım bu bebek değil normal bir küçük bebek gelicek görsen anlarsın zaten düşerse dedi. Ve bir gündede düşebilir 2 haftada sürebilir bunu düşünme dedi benim 14 haftalıktı. 4. Gün suyum geldi açıklığa baktılar ve doğuma aldılar bana ağrı çekeceksin dendi ben hiç ağrıda çekmedim. Alltan fitil ve dil altı hap aldım belli saat aralıklarında.

BizDe onu anlamadık zaten.bşde alttan hap koymuşlar parça parça düşecek demişler.doğurturmuyolar yani anlamadım
Ben de belli haftadan sınra doğum yaptırılıyor diye biliyorum..Ama belki vardır böyle bir yöntem bilemiyorum belki doğumdan daha kolay olur..
Bebeği kaybetme sebebi neydi?Cok gecmis olsun

Çocuğunuzun neyi var bende bu aylarda yaptım ama benim suyum gelmişti kendi doğdu doktor doğmazsa ilaç verip kalbini dururup kürtaja alıcağını söylemişti o çocuk parça parça düşemez ki

Ben de belli haftadan sınra doğum yaptırılıyor diye biliyorum..Ama belki vardır böyle bir yöntem bilemiyorum belki doğumdan daha kolay olur..
Bebeği kaybetme sebebi neydi?Cok gecmis olsun
Down sendromlu ellerı oluşmamış
Çocuğunuzun neyi var bende bu aylarda yaptım ama benim suyum gelmişti kendi doğdu doktor doğmazsa ilaç verip kalbini dururup kürtaja alıcağını söylemişti o çocuk
Kuzenim hamile .down sendromlu baska söyler daha demiş doktor elleride oluşmamış sanırım.doktor alalım demiş
Çocuğunuzun neyi var bende bu aylarda yaptım ama benim suyum gelmişti kendi doğdu doktor doğmazsa ilaç verip kalbini dururup kürtaja alıcağını söylemişti o çocuk parça parça düşemez ki

Normal doğum yapılır o kadar büyük bebeğe yanlış anlamış olabilir misiniz

Muhtemelen kürtajdan kasıt parça parça çıkarmak bebeği

devlet hastanesinde mi araştırma hastanesinde mi özelde mi nerede kuzeniniz kürtaj derlerse bence hemen kabul etmesin bu çok çok riskli ki zaten ilaçlı prosedürde bile kadın bir dünya riski kabul ediyor. Yukarıda yazdım gördünüz mü bilmiyorum benim 14 haftalıkken üreme organı bile belli olacak şekilde bir bütün olarak doğdu eğer ki ufak parçalar bebekten veya plasentadan kaldıysa normal doğum sonrası kürtaja alıyorlar. Sizinkisi 5 aylık o bebek şuan 20 küsür cm tabikide bütün doğar. 24. Hafta yaşama tutunma evresi zaten. Kürtaj ne demek ilk kez böyle birşey duyuyorum.

devlet hastanesinde mi araştırma hastanesinde mi özelde mi nerede kuzeniniz kürtaj derlerse bence hemen kabul etmesin bu çok çok riskli ki zaten ilaçlı prosedürde bile kadın bir dünya riski kabul ediyor. Yukarıda yazdım gördünüz mü bilmiyorum benim 14 haftalıkken üreme organı bile belli olacak şekilde bir bütün olarak doğdu eğer ki ufak parçalar bebekten veya plasentadan kaldıysa normal doğum sonrası kürtaja alıyorlar. Sizinkisi 5 aylık o bebek şuan 20 küsür cm tabikide bütün doğar. 24. Hafta yaşama tutunma evresi zaten. Kürtaj ne demek ilk kez böyle birşey duyuyorum.
Devlet hastanesiymiş.bebeğin gelmesi üç günde sürebilir 2 haftada demiş doktor.Evet kürtaj çok şaşırtıcı bu kan pıhtısı değilki koca bebek acaba kırsal bimyer diyemi böyle anlamadım ki.doktordamı iş yok

X