• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebekte diş çıkarma

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
Kızlar merhaba. 5 aylık bir oğlum var. Alttan iki dişi görünüyor ama daha çıkmadı ve çok huzursuz. Uyanık olduğu zaman hep mızmızlanıyor uyuyacağı zaman bağıra bağıra ağlıyor ve çok zor uyuyor. Dişten diye düşünüyorum ama önerisi olan var mıdır? Ya da bu süreç ne kadar sürer beni Bi aydınlatabilir misiniz?

Kızlar merhaba. 5 aylık bir oğlum var. Alttan iki dişi görünüyor ama daha çıkmadı ve çok huzursuz. Uyanık olduğu zaman hep mızmızlanıyor uyuyacağı zaman bağıra bağıra ağlıyor ve çok zor uyuyor. Dişten diye düşünüyorum ama önerisi olan var mıdır? Ya da bu süreç ne kadar sürer beni Bi aydınlatabilir misiniz?
Daha cikmadiysa gorunen seyin dis olduguna nasil bu kadar emin oldunuz? Beyazlasmasi illa dis geliyor demek degil. Cocugun baska bir derdi olabilir

Diş çıkarma zamana yayılan bı süreç bu dönemde ateş ve ishal gibi durumlarda olabiliyor sanırım bu yüzden doktora götürsen daha iyi olur belki ağrısı ve diğer durumlar için ilaç verir.

Eczanelerde diş granülü satılıyor ondan alabilirsinix ya da zeytinyağına karanfil koyup diş etlerine sürebilirsiniz

Diş çıkarma zamana yayılan bı süreç bu dönemde ateş ve ishal gibi durumlarda olabiliyor sanırım bu yüzden doktora götürsen daha iyi olur belki ağrısı ve diğer durumlar için ilaç verir.
Doktor diş çıkarma dönemi dedi jel önermedi doğal bir süreç kimyasal bir şey kullanmayalım dedi

Doktor diş çıkarma dönemi dedi jel önermedi doğal bir süreç kimyasal bir şey kullanmayalım dedi
Öyleyse aksi bir durum olursa tekrar görünürsünüz umarım kolay atlatır bu süreci❤️

Pırasa ya da yeşil soğan veriyordu eltim. Dış için kremler var uyusturan ne kadar sağlıklı bilemem ama hafifletiyorMuş. Dış kasiyocinin içine meyve konulan şekiller var onu da deneyebilirsin.

kehribar kolye takın boynuna. Dikkat edin sertifikalı olsun sahte şeyi kakalarlar size mazallah

Back