• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebekler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sunflower22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4
0
86
52
benim bebeğim 5.ayını doldurmak üzere 64 cm.7 kilo.sadec anne sütü veriyorum.ama içim rahat değil artık ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum.bir de benim bebeğim henüz dönmedi.çok endişeleniyorum

Son düzenleme:
sunflower22 merhaba benim kızımda 3 haziranda doğdu sütüm yetmediği içim mama veriyorum yeni yenide ek gıdalara başladım tabi tattırıyorum senin bebişin kızmı oğlanmı doğum tarihinide yazarmısın görüşmek üzere canım

canım ben bes aylıkken kahvaltıya basladım arasırada meyvenın suyunu sıkıp verdım 4 5 aylıktı sımdı herseyı yıyıyor .....benım kızım 4 aylıkken dondu..ama senınkının vazııyetını bılemem canım hercocuk baska bence endıselenme

canım benim ikizlerimde 6.aya girmek üzereler ve hala dönmediler bence ek gıdaya başla en azından meyva suyu ver onu bu tatlardan mahrum etme sonra hiç yediremezsin iyisimi yavaş yavaş başla

benim kızımda 23 ünde 5.ayına girecek 6.950 kilosu 63.5 cm boyu 4. ayında döndü mşllh ve şu an diş çıkarıyor ara ara ateşleniyor ve ishal oluyor tükürüğünü tutamıyor çok şükür gelişimi iyi görünüyor ama sanırım boy biraz kısa olcakk :( bu arada bende yaklaşık 2 aydır mama yediriyorum sütüm gelmediğinden değil sık sık emdirsem de geceleri karnı doysun ve daha iyi uyusun diye başladım mamaya çok da iyi oldu gerçi bu sıcaklarda mamayı hiç istemiyor ama onun yerine meyve püresi veriyorum ve bol bol da su içiriyorum..boshayallersmile

Back