Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba 5 aylık kız bebeğim var ve doktor ek gıda ya başlayın dedi örnek liste verdi ama kafam çok karışık nasıl başladınız paylaşalım konuşalım kızlar.
liste var mi elinizdeBende 4.ayda doktorumun verdiği listeye göre başladım mryve suyu sebze püresi yoğurt her hafta yeni bşr şeye hergün bir kaşık arttırarak bu yüzdrn hiiç sorun yaşamadım kızım şu an 16 aylık ve herseyi yiyor
Sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum
liste var mi elinizde
liste de sadece sabah biberon öğlen püre ikindi biberon akşamüstü yoğurt akşam kasık maması ve gece biberon diye yazılı içerikleri yok ve kızım yoğurt yemiyorBana niye kimse liste vermedi
6 ay oldu yeni başladım bende. Kafama göre ilerleyeceğiz. Sebzelerle başladım. Arada meyve de veriyorum.
Listede ne yazıyor resimleyebilir misiniz
teşekkür ederim yoğurt yemiyor her gun sebze püresi veriyorum iki haftadır arttırarak bir kaseye kadar vardık birgün havuç patates birgün kabak karnabahar karışık gidiıoz başka napabilirimBende 4.ayda doktorumun verdiği listeye göre başladım mryve suyu sebze püresi yoğurt her hafta yeni bşr şeye hergün bir kaşık arttırarak bu yüzdrn hiiç sorun yaşamadım kızım şu an 16 aylık ve herseyi yiyor
Sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum
2016 temmuz bebişleri büyüyor konusuna girsene..Güncel... Lütfen deneyimli anneler bilgilerinizi biz acemi annelerle BİRAZ DAHA paylaşır mısınız
Bu ek gıda olayı ile kafayı yemek üzereyim.ne verilir ne verilmez?? Hangi ay hangisi verilir iyice karıştı bende..
Oğluma 3gun önce zeytinyagli patates püre verdim.yedi.bugun yoğurt verdim onunda yedi fakat sonra fena kustu.. Çünkü fazla vermişim aslında iki kaşık olmalıymış..Benimki yedi bende yedikce verdim saf saf..
Lütfen deneyimlerimizi paylasir misiniz